1 haftadır 8 Mbps'nin üstüne çıkmayan internet hızı

467838

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Türkiye, Konya
TTNET 16Mbps fiber internet kullanıcısıyım fakat son 1 haftadır internet 8 Mbps'nin üstüne çıkmıyor ve sürekli 150-200 pingden aşağı çıkmıyor ne yapabilirim bunun için müşteri hizmetlerini şu an arayamayacağım akşam arayacağım fakat şu anda bir dosya indirmem lazım ve çok yavaş iniyor tavsiyeleriniz nelerdir?

TTNET 16Mbps fiber internet kullanıcısıyım fakat son 1 haftadır internet 8 Mbps'nin üstüne çıkmıyor ve sürekli 150-200 pingden aşağı çıkmıyor ne yapabilirim bunun için müşteri hizmetlerini şu an arayamayacağım akşam arayacağım fakat şu anda bir dosya indirmem lazım ve çok yavaş iniyor tavsiyeleriniz nelerdir?

Fiber de niye 16MB kullanıyorsun ?

Oynuyor hocam yoksa zaten 16 da durmam ben ama bu son olanlardan sonra pek de güvenim kalmadı takır takır parasını veriyoruz aldığımız internet 8 Mbps bile olmuyor.

Hacı müşteri temsilcisi yalan tamamen yalandan oluşan senaryoları var. Bizzat test ettim. Bende de normal 16MB var ama 7.1 MB geçmiyor aradım söyledim 10dk yok bilgi gelmesini bekliyorum bekleyin diyorlar destek talebi açtırdım yok DSL hattında sorun var yok alt yapıda sorun var vs vs aslında hiçbirinde sorun yok çünkü interneti kapatıp açıyorum 10dakika 16MB oluyor sonradan 7.1MB'ye düşüyor bu da normal değil bu arada internette kimse olmuyor indirme yaparken de maksimum 700 KB ile indirme yapıyor bir de 80 TL alıyorlar sözleşmesi bitiyor yeni sözleşme için arıyorum 120 TL fiyat çekiyor adam bir de 8 yıllık aboneyiz bende uzatmayacağım daha TTNET'in çektirdiği yeter artık!

Eve kadar fiber mi? Yoksa ADSL veya VDSL interneti fiber diye pazarlamış olabilirler. Eve kadar fiber ise küçük bir cihaz oluyor. Sonra oradan Ethernet kablosu ile modeme takıyorlar.

O şekilde ise arıza kaydı açtır. Eve gelip sinyal değerlerine baksınlar.

Eve kadar fiber mi? Yoksa ADSL veya VDSL interneti fiber diye pazarlamış olabilirler. Eve kadar fiber ise küçük bir cihaz oluyor. Sonra oradan Ethernet kablosu ile modeme takıyorlar.

O şekilde ise arıza kaydı açtır. Eve gelip sinyal değerlerine baksınlar.

Ethernet kablosuna küçük bir kutu takmışlar evet.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı