İnce başlıklı Type-C nereden bulunur?

Yok hocam USB'den tip C ye Apple'ın öylesi yok diye biliyorum. Ama arkadaşın dediği eskisi için doğru, eskiden iPhone 6-7-8 zamanları USB'den lightning kabloların uçları IP inceydi. Sonradan normal kalınlığa geldi.

Senin durumu bence klavyemde yaşadım. Evde ucuz bir tane USB'den tip C kablo bulup kenarlarını maket bıçağıyla soyup klavyeye uygun yapıp kullanıyorum.

Bana tam olarak şu attığım resimdeki lazım.

Bu model olabilir mi? Yüklediğim resimi arattım ve karşıma birkaç ürün arasından çıktı.

Dosya Ekleri

• 1764930788649.png
    1764930788649.png
    560,1 KB · Görüntüleme: 10
Plastik kısım yüzünden mi girmiyor? Plastik kısmı girecek kadar kesip öyle kullandım ve sorun olmadı. Gamepad için yapmıştım.

Evet plastik kısım sığmıyor. Yukarıda bahsetmedim ama dongle ı var farenin ve kablosuz kullanıyordum ona takıp. Biraz zor sığıyordu ama yine de sığıyor. Kesme işlemi çok riskli değil mi ayrıca yani yurtta kalıyorum ben maket bıçağını nereden bulayım? Mouse un yuva kısmı çok dar oraya girmiyor. Sokette değil yuvada sorun var. Yuva dar olduğu için girmiyor.

@KeremKutayK
Çok riskli bir durum yok. Plastik kısmı girecek kadar tıraşlayacaksın.

Hocam Ajazz TR ile konuştum kablo ellerinde yokmuş haftaya olma ihtimali varmış dediler. Kablonun ismi Solid gibi bir şeymiş emin olmayarak söyledi. Hiçbir şey ifade etmedi bana bu bilgi. Size sorayım dedim. İnternette hiçbir şey çıkmıyor gene. Büyük ihtimal bir teknoloji mağazasına gidip oradan satış görevlilerinin yönlendirmesini isteyeceğim.

Aj Ajazz 159 Pro. Hocam ben bunu nasıl bir yerden almam gerekiyor bilmiyorum ve önüne gelen tamam kardeşim paketi aç dene sorun olmaz mı der? Bilindik teknoloji mağazalarından mı yoksa telefon falan tamir edilen yerlerden mi?
Hayır kutu açmanız değil telefoncularda belirli uçlar olur onları dener ve modelini bulur. O modelin kutusunu da açar denersiniz. Denetmezse almayın başka yere bakın. Denemeden almayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı