1 haftadır aralıksız kabus görmek

Korkulu yaşanılan şeyler rüyalar falan anlatması güzel oluyor hocam, rüyalarınızda gerçekten rüyada olduğunu anlamıyorsanız eğer benim gibi gerçekten yaşanıyormuş gibi çok hissettiğim oldu fakat dediğiniz gibi daha geçen hafta gördüm kabus ama ne gördüğümü hiç hatırlamıyorum komik geliyor.

Anlatacak hikaye oluyor işte, iyidir 😀

Arkadaşın son dediği çok doğru. Gözünü kapatınca gözünün önüne gelmesi, bunun tamamen bilinçaltı ve hayal olduğunu doğruluyor.
Çocukken aynısı oluyordu benimde gözümü kapatınca geliyordu korkunç yüzler, düşünüp bilincinizi ikna ederseniz gözünüzü kapatınca gene görebilirsiniz tabi korkmazsınız muhtemelen her şey kendinizde bitiyor yani.

Çocukken aynısı oluyordu benim de gözümü kapatınca geliyordu korkunç yüzler, düşünüp bilincinizi ikna ederseniz gözünüzü kapatınca gene görebilirsiniz tabii korkmazsınız muhtemelen her şey kendinizde bitiyor yani.

Benim hala ara sıra uyumaya çalışırken gözümün önüne geliyor. Ama takmıyorum ve gidiyor, aslında gözümün önüne gelmiyor. Ben onu hayal ediyorum ve görüyorum, ama bunu anlamak başkası için zaman alıyor.

Bende çok gerilimli rüyalar görüyordum 10 yaşlarımdayken yani jumpscare denebilecek türden rüyalar.
Gün içi tüm gün evdeysenizde olabilir dışarı çıkın hava alın.
Şu an 17 yaşındayım 1 tane korkunç rüya görmedim 2 3 yıldır.

Benim hala ara sıra uyumaya çalışırken gözümün önüne geliyor. Ama takmıyorum ve gidiyor, aslında gözümün önüne gelmiyor. Ben onu hayal ediyorum ve görüyorum, ama bunu anlamak başkası için zaman alıyor.
Evet aynısı oluyor onları hayal edince geliyor ve gerçekliliğine inanmadığın için ve korkmadığın için kolayca giderebiliyorsun. Hatta şeyi atacaktım arkadaş için belki bir yerde görmüşsünüzdür normal yüzler var siz ekranın tam ortasına bakınca onları bilinciniz korkunç yüzlere çeviriyor tekrar düzgünce yüzlere bakınca ama gene normal yüz görüyorsunuz. Kısacası her şey bilinçle ilgili şey de vardı bir futbolcunun resmi ekrana 1 dakika kadar bakıyorsun ve duvara bakıp gözünü kırpıp açınca onu falan görüyorsun 10-20 saniye çünkü bilincin inanıyor yani güzeldi ama. 😄

Kardeşim bende senin yaşlarda bir ara aaynı kötü rüya görmüştüm üst üste 3-4 kere. Sonuç olarak hiçbir şey olmadı. Korktuğun anlarda dua kitabı varsa eğer dua oku Ayetel Kürsi, Felak, NAS. İnanclı biriysen bu duaları 7'şer kez oku ve uyu. Ben rahatlıyordum okuyunca senin yaşlardayken.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı