1 Haziran genelgesi ile havuzlar açılmayacak

Makaleler
2
2 aydır yüzmeye gidemiyorum form kalmadı bir şey kalmadı, her yeri açmışlar bir havuzlar kapalı. Koskoca olimpik havuzda randevu ile 5, 6 kişi anca gidiyor zaten. 2 saat kendi kulvarımızda yüzüp çıkacağız şurada. İyice suyu çıktı bu işin.

Denizleri kapayamıyorlar :D
gerçi sokağa çıkma yasağı başlarsa doğal olarak o da kapanıyor ama yok.

Ben teknekle açıldım yasaklarda Kıyıdan tekneye yüzüp durdum. Deniz sokak sayılmıyor herhalde kimse cezada yazmadı 1 hafta boyunca teknedeydim güzel antrenman oldu. Sadece 1 kere kötü bir olay yaşadım. kafam güzel Gecenin 3'ünde denize düştüm. Teknenin merdivini de kapalı tekneye çıkana kadar canım çıktı. :)

Ben teknekle açıldım yasaklarda kıyıdan tekneye yüzüp durdum. Deniz sokak sayılmıyor herhalde kimse cezada yazmadı 1 hafta boyunca teknedeydim güzel antrenman oldu. Sadece 1 kere kötü bir olay yaşadım. Kafam güzel gecenin 3'ünde denize düştüm. Teknenin merdivini de kapalı tekneye çıkana kadar canım çıktı. :)

Geçmiş olsun hocam :D

Ankara'dayım maalesef deniz yok.
2 aydır gitmiyorum demişsiniz, önceden nasıl gidiyordunuz ki? Ben korona başladığından beri gidemiyorum bizim buradaki havuzlara.

Denize gitmek kurtarsa keşke, form falan hikaye oldu yeminle.
Önceden de açılıp kapanıp duruyordu. Düzen falan kalmadı, yetkili kurumlar tek bir kişiye bağlı, oluruna bırakılıyor her şey.

Okulları açıyoruz, alışveriş merkezleri açık. Kahvelerde dayılar oturuyor. Yaşlısı genci herkes dışarıda. Düğünler kaçak yapılıyor, bunlara hiçbir şekilde müdahale edilmezken insanların spor yapmasına yasak gelmesi, ilginç.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı