1 kasayı 2 monitöre bağlamak

killing_joke

Hectopat
Merhaba arkadaşlar.
Elimdeki kasayı VGA kabloyla bir monitöre, HDMI kablo ile televizyona bağlayabilir miyim? Görüntünün aynı anda olmasını veya 2 ekranı kaplamasını istemiyorum. Film izleyeceğim zamanlar, hiç kablo sök, çıkar olmadan TV'ye geçiş yapmak, internette takılacağım zaman ise monitöre dönmek istiyorum, bu mümkün mü?

Merhaba arkadaşlar.
Elimdeki kasayı VGA kabloyla bir monitöre, HDMI kablo ile televizyona bağlayabilir miyim? Görüntünün aynı anda olmasını veya 2 ekranı kaplamasını istemiyorum. Film izleyeceğim zamanlar, hiç kablo sök, çıkar olmadan TV'ye geçiş yapmak, internette takılacağım zaman ise monitöre dönmek istiyorum, bu mümkün mü?

2 Monitörü 1 kasaya bağlamak desek daha iyi olurmuş yapılabilir ve gayet iyi sonuç verir.

İki monitör takmış olursun. Bu seçeneklerden istediğini kullanabilirsin. Anladığım kadarıyla yanlızca 1. ve ya 2. olanı kullanmak istiyorsun. Yani evet, mümkün.

Ekran Görüntüsü (959).png

Yapabilirsin dostum. Fn tuşuyla birlikte F tuşlarından ekran bölünmesi gibi bir resmi olan tuşa basıp ister ayrı ayrı istersen de tek monitörmüş gibi kullanabilirsin ikisini.

Merhaba arkadaşlar.

Normal 2 monitör şeyi, sadece farkı diğer ekranın TV olması, dediğiniz şey olur, arkadaşların dediği gibi "Uzat" yaparak yapabilirsiniz.

Herkese ilgisi için teşekkür ederim gidip hemen
2 Monitörü 1 kasaya bağlamak desek daha iyi olurmuş yapılabilir ve gayet iyi sonuç verir.

Mümkün. Win + P ile dinamik olarak aralarında geçiş yapabilir. İsterseniz 2 ekrana aynı görüntüyü aynalayabilir veya 2 iki ekranı birleştirip tek ekran gibi kullanabilirsiniz.

İki monitör takmış olursun. Bu seçeneklerden istediğini kullanabilirsin. Anladığım kadarıyla yanlızca 1. ve ya 2. olanı kullanmak istiyorsun. Yani evet, mümkün.

Yapabilirsin dostum. Fn tuşuyla birlikte F tuşlarından ekran bölünmesi gibi bir resmi olan tuşa basıp ister ayrı ayrı istersen de tek monitörmüş gibi kullanabilirsin ikisini.

Normal 2 monitör şeyi, sadece farkı diğer ekranın TV olması, dediğiniz şey olur, arkadaşların dediği gibi "Uzat" yaparak yapabilirsiniz.

İlginiz için teşekkürler. Dediğiniz şekilde yaptım ve görüntüyü aldım ancak şöyle bir sorun var, televizyona geçtiğimde ses kesiliyor, hiçbir şekilde ses alamıyorum, nedeni nedir acaba?

Dediğinizi yaptım, herhangi bir değişiklik olmadı, televizyon ekranına geçince ses bir anda kesiliyor, bilgisayar ekranına geldiğimde, ses geri geliyor televizyon ekranındayken, kulaklık takıp denedim kulaklıktan da ses gelmiyor, işin ilginci daha önce bilgisayarı sadece televizyona bağlayıp çalıştırdığımda ses çıkıyordu bir sorun yoktu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı