1 Kat mesafede dengeli bir internet alınabilir mi?

244012

Hectopat
Makaleler
7
Modem ile aramda 1 kat olduğu için ara ara paket kaybı ve ping sıkıntısı yaşıyorum. Bu mümkün mü? Modemden ayarla yapılabiliyor mu? Yoksa ekstra bir araç mı almak gerekiyor?

Kablosuz olarak bağlıysanız gayet normal kayıplar olması. Ancak kablolu olarak bağlıysanız kaliteli bir CAT6 kablo olduğu sürece bir sıkıntı oluşmaz.
Kablosuz olarak bağlanıyorum ve paket kaybı sıkıntısından nefret ediyorum.
Düzgün bir Wi-Fi kartıyla veya Router ile imkansız değil. :D
Öneriniz var mı?
Modemden herhangi bir ayar yapılıyor mu bilmiyorum ama, 7 Mbps internet hızı aldığım yerden şu cihaz sayesinde 40 Mbps'ye çıkardım.
Bu cihazdan şikayetçi olan da çok.

Kablosuz olarak bağlanıyorum ve paket kaybı sıkıntısından nefret ediyorum.

Öneriniz var mı?

Bu cihazdan şikayetçi olan da çok.

Daha dün alt katta oturan dedemler için kurulum yaptım. Alt katta hiç çekmeyen Wi-Fi, artık bütün evde çekiyor. Kesinlikle öneririm bu Xiaomi cihazı. İşe yarıyor. En azından paket kaybını azaltır.

Modem ile aramda 1 kat olduğu için ara ara paket kaybı ve ping sıkıntısı yaşıyorum. Bu mümkün mü? Modemden ayarla yapılabiliyor mu? Yoksa ekstra bir araç mı almak gerekiyor?
Bunu alıp altından ethernet ile bağlarsan modemden 2 kat fazla çeker. Bizzat kendim kullanıyorum çok başarılı. Ürünü modem ile aynı kata kurabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı