İnanın yapmak istemezdim, ama ağır bir bunalımdan dolayı 1 tütün sigara içtim, devamını getirmeyi düşünmüyorum, burnumu yakması haricinde tadını hiç beğenmedim, vücut, akciğer'e zarar ve boy uzamasını tetikleyebilir mi? Biraz saçma konu ama.
İnanın yapmak istemezdim, ama ağır bir bunalımdan dolayı 1 tütün sigara içtim, devamını getirmeyi düşünmüyorum, burnumu yakması haricinde tadını hiç beğenmedim, vücut, akciğer'e zarar ve boy uzamasını tetikleyebilir mi? Biraz saçma konu ama.
Soluduğun dumanın mangal ateşinden farkı yok önemli olan devamlılığının gelişmemesi, sürekli solunan duman ister istemez vücudu etkiler zaten sigara bağımlılığı nikotin yüzünden gelişiyor.
Kola içmiş gibi düşünün şeker alımı aldınız asit alımı aldınız bunlar zararlı ama vücut fonksiyonları kesmesi 1 bardakla değil 1 koli ile başlar. Yine de içmeyin orası ayrı.
Hiçbir şey olmaz ama 1 dal 2 dal ara sıra tüttürürüm diye başlayıp yarın bir gün olur da paket alırsan eğer geçmiş olsun. Daha da bırakamazsın. Dikkat et hiç bulaşma.