1 kere sigara içmek vücuda zarar verir mi?

Whipman

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Radeon RX 9070 XT, Ryzen 7 9700X Eight Core Processor, Kingston NW2 500GB M2 SDD. 360MM PHANTOM SPİRİT SUPER COOLİNG SOĞUTMA
Meslek
Kırbaççı
İnanın yapmak istemezdim, ama ağır bir bunalımdan dolayı 1 tütün sigara içtim, devamını getirmeyi düşünmüyorum, burnumu yakması haricinde tadını hiç beğenmedim, vücut, akciğer'e zarar ve boy uzamasını tetikleyebilir mi? Biraz saçma konu ama.

İnanın yapmak istemezdim, ama ağır bir bunalımdan dolayı 1 tütün sigara içtim, devamını getirmeyi düşünmüyorum, burnumu yakması haricinde tadını hiç beğenmedim, vücut, akciğer'e zarar ve boy uzamasını tetikleyebilir mi? Biraz saçma konu ama.

Bi sigaradan bir şey olmaz, devamını getirmemeye çalış önemli olan o. Nikotin için de bolca su iç.

Soluduğun dumanın mangal ateşinden farkı yok önemli olan devamlılığının gelişmemesi, sürekli solunan duman ister istemez vücudu etkiler zaten sigara bağımlılığı nikotin yüzünden gelişiyor.

Kola içmiş gibi düşünün şeker alımı aldınız asit alımı aldınız bunlar zararlı ama vücut fonksiyonları kesmesi 1 bardakla değil 1 koli ile başlar. Yine de içmeyin orası ayrı.

Bisey olmaz ama bağımlılık yapmaması açısından sigara sizinse çöpe atın, babanızın abinizin ise biryere atın valla içmeye kalkıp bağımlı olmayın sonra.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı