Bildiğiniz gibi Amazon Prime abonelerine 24 Temmuz 2023 tarihine kadar Prey ücretsiz. Konusunu paylaşmıştım, aboneliği olanlar bu tarihe kadar alabilirler.
Konu linki: Prey, Prime Gaming'de ücretsiz oldu
Oyun halihazırda Epic Games kütüphanemde olduğu için bu kodu hediye etmeye kadar verdim.
Katılım sağlamak için;
+Hediye konusu açma şartlarında olduğu gibi en az 100 mesaj ve 1 aylık aboneliğe sahip olmalısınız.
+Profiliniz mesaj gönderimine açık olmalı. (kod bu şekilde iletilecek)
+Bu konunun altına "Katılıyorum" yazmanız gerekiyor.
Kampanya 29 06 2023 18:00 tarihinde sona erecek.
Kod 30 06 2023 tarihinde iletilecek.
Hak yememek adına oyunu daha önce satın almamış olanlar ve Amazon Prime abonesi olmayanlar katılım sağlarsa sevinirim.
Düzenleme: Arkadaşlar az önce öğrendim, birine mesaj gönderebilmek için daha önce en az 500 mesaj göndermiş olmak gerekiyormuş. Forumda eski olsamda çok aktif değilim. Bu yüzden kodu mesaj göndererek iletemeyeceğim.
Bunun yerine 30 06 2023 tarihinde kodu ayrı bir mesaj olarak yazacağım. İlk alabilen kazanmış olacak.
Şimdiden hayırlı olsun.

Konu linki: Prey, Prime Gaming'de ücretsiz oldu
Oyun halihazırda Epic Games kütüphanemde olduğu için bu kodu hediye etmeye kadar verdim.
Katılım sağlamak için;
+Hediye konusu açma şartlarında olduğu gibi en az 100 mesaj ve 1 aylık aboneliğe sahip olmalısınız.
+Profiliniz mesaj gönderimine açık olmalı. (kod bu şekilde iletilecek)
+Bu konunun altına "Katılıyorum" yazmanız gerekiyor.
Kampanya 29 06 2023 18:00 tarihinde sona erecek.
Kod 30 06 2023 tarihinde iletilecek.
Hak yememek adına oyunu daha önce satın almamış olanlar ve Amazon Prime abonesi olmayanlar katılım sağlarsa sevinirim.
Düzenleme: Arkadaşlar az önce öğrendim, birine mesaj gönderebilmek için daha önce en az 500 mesaj göndermiş olmak gerekiyormuş. Forumda eski olsamda çok aktif değilim. Bu yüzden kodu mesaj göndererek iletemeyeceğim.
Bunun yerine 30 06 2023 tarihinde kodu ayrı bir mesaj olarak yazacağım. İlk alabilen kazanmış olacak.
Şimdiden hayırlı olsun.

Son düzenleme: