1 km yol için elektrikli araç alınır mı?

ebubekirgames

Decapat
Daha fazla  
Merhaba size bir sorum olacak. Bugün internette Regal raptor K4 isimli bir elektrikli arabanın 140.000 TL olduğunu gördüm. Evimle okul arası 1 km ve sadece ara sokaklardan geçiş var. Benim için yürüyerek gitmek sıkıntı oluyor. Sizce bu arabayla gidip gelmek mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba size bir sorum olacak. Bugün internette Regal raptor K4 isimli bir elektrikli arabanın 140.000 TL olduğunu gördüm. Evimle okul arası 1 km ve sadece ara sokaklardan geçiş var. Benim için yürüyerek gitmek sıkıntı oluyor. Sizce bu arabayla gidip gelmek mantıklı mı?
Yürüyerek gitmek ara sokaklardan elbette sıkıntı ama bu da bu fiyata gereksiz pahalı akrabam doğan aldı bu paraya bunun yerine motosiklet alabilirsiniz.

Benim için üstümün kapalı olması daha iyi bu aralar gasp olayları çok oluyor.

Gaspı edecek adam arabada eder. Çevre kontrolü ayna kontrolünü çok iyi yapacaksınız her zaman böyle durumlara hazır olmalısınız. Özellikle şehir içinde trafikte beklerken elimi hazırda tutuyorum.

Elektrikli bir motosiklet çok daha mantıklı olacaktır. Her yönden size daha uygun geleceklerdir hem de daha ucuzdurlar.
140 bin TL'ye bir motosiklet istiyorsanız da A1 ehliyete uygun çok güzel motorlar bulabilirsiniz.
Volta VS1 tipi motorlara bakmanız, onlara yönelmeniz daha mantıklı gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı