1 Mart'a kadar 10. sınıf sınav konuları yetişir mi?

isoZz

Kilopat
Arkadaşlar biliyorum bu tür konulardan bıktınız ama sizden fikir almak istiyorum. Coğrafya ve felsefe sınavlarını kasım ayında olmuştum. Geriye kalan derslerin sınavları ise 1 Mart'ta başlıyor. Şu an çalışmaya başlasam 1 Marta kadar kalan derslerin konularını yetiştirebilir miyim?

Arkadaşlar biliyorum bu tür konulardan bıktınız ama sizden fikir almak istiyorum. Coğrafya ve felsefe sınavlarını kasım ayında olmuştum. Geriye kalan derslerin sınavları ise 1 Mart'ta başlıyor. Şu an çalışmaya başlasam 1 Marta kadar kalan derslerin konularını yetiştirebilir miyim?

Bende 10.sınıftayım sınavda çıkacak konular ilk konular olduğu için kolay olacak bence 1 haftada toparlarsın diye düşünüyorum.

Her gün bir temel ders bir yan der bitirmeye çalış. Mesela matematik + din gibi.
Özet çalış test çöz. Bu hafta yetiştirebildiğini yetiştir 1 Mart'ta olacağın sınavlara hafta sonu çalış, 1 Mart günü sınavları bitirip eve gelince yarının sınavlarına çalışmaya başla böyle yetiştirirsin bence. Ben 9. sınıfım böyle yapıyorum şimdiye edebiyat + demokrasi bitti. Bugün matematik bitireceğim, yarın kimya ve fizik. Hafta sonu biyoloji + sağlık.

Her dersten az ünite çıkıyor bugünden itibaren ders saatleri yüksek olan dersler öncelikli olarak çalış yaparsın genellikle ilk üniteler basit oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı