baraneksii Hectopat Katılım 27 Şubat 2015 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2017 #31 Türk Telekom gider ayak çaktı ya. 30 Nisan öğleni yaptığım 12 GB'lık indirmeyi Mayıs'tan saydı.
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.850 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2017 #32 Var mı bir şeyler indirip deneyen?
Talha Bayrakoğlu Kilopat Katılım 2 Aralık 2016 Mesajlar 288 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2017 #33 Türknet 3 gün önceden başladı.
Adolf Reyiz Hectopat Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2017 #34 hiç bir işe yaramıyor yazık ya vallahi Evet işte o muhteşem ultra hızlı internet(!), boşuna uykumdan oldum bunlar yüzünden. Dosya Ekleri 12.png 27,6 KB · Görüntüleme: 120
hiç bir işe yaramıyor yazık ya vallahi Evet işte o muhteşem ultra hızlı internet(!), boşuna uykumdan oldum bunlar yüzünden.
SLauGHTeRTR Kilopat Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 966 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2017 #35 Benim şuan 8 gösteriyor. 24 ama ilginç.
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.850 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2017 #36 Kotası giden var mı? Benim ne ara 4 gb doldu ben anlamadım.
Adolf Reyiz Hectopat Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2017 #37 Kağan K dedi: Kotası giden var mı? Benim ne ara 4 gb doldu ben anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bu hıza kota mı dayanır baksana şuna(!) Robben diye aldık Aatıf çıktı. Dosya Ekleri 12.png 27,6 KB · Görüntüleme: 202
Kağan K dedi: Kotası giden var mı? Benim ne ara 4 gb doldu ben anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bu hıza kota mı dayanır baksana şuna(!) Robben diye aldık Aatıf çıktı.
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.850 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2017 #38 Adolf Reyiz dedi: Bu hıza kota mı dayanır baksana şuna(!) Robben diye aldık Aatıf çıktı. Genişletmek için tıkla... Benim hızım sıfırlandı. 23.5 alıyorum fakat kota olayı korkusu var. Sırf bunun için bekledim. Sabah erken kalkacağım. Ama gidecek mi?
Adolf Reyiz dedi: Bu hıza kota mı dayanır baksana şuna(!) Robben diye aldık Aatıf çıktı. Genişletmek için tıkla... Benim hızım sıfırlandı. 23.5 alıyorum fakat kota olayı korkusu var. Sırf bunun için bekledim. Sabah erken kalkacağım. Ama gidecek mi?
Adolf Reyiz Hectopat Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2017 #39 Kağan K dedi: Benim hızım sıfırlandı. 23.5 alıyorum fakat kota olayı korkusu var. Sırf bunun için bekledim. Sabah erken kalkacağım. Ama gidecek mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Bildiğim tek şey boşuna uykumdan oldum bunlar yüzünden.
Kağan K dedi: Benim hızım sıfırlandı. 23.5 alıyorum fakat kota olayı korkusu var. Sırf bunun için bekledim. Sabah erken kalkacağım. Ama gidecek mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Bildiğim tek şey boşuna uykumdan oldum bunlar yüzünden.
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.850 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2017 #40 Adolf Reyiz dedi: Bilmiyorum. Bildiğim tek şey boşuna uykumdan oldum bunlar yüzünden. Genişletmek için tıkla... Ufak tefek 1 gblık şeyler indiriyorum bakalım. Ama kotaya yansıması 16 saatte bir yansıyor. O yüzden bakalım. İnşallah kotaya işlemez.
Adolf Reyiz dedi: Bilmiyorum. Bildiğim tek şey boşuna uykumdan oldum bunlar yüzünden. Genişletmek için tıkla... Ufak tefek 1 gblık şeyler indiriyorum bakalım. Ama kotaya yansıması 16 saatte bir yansıyor. O yüzden bakalım. İnşallah kotaya işlemez.