1 Mayıs AKK Uygulaması Başladı mı?

AKK başladı sanıp indirme yapanlar. Temsilli :kıkırda:

Filmim - Streamable

Kotaya işliyor ona göre indirmeyin :) Saat 4 biraz indireyim dedim deneme amaçlı. Sonra kota gözükmesi için modeme reset attım( 16 saat beklemenize gerek yok modeme reset atın ) sonuç bu.

Adsız.png

19 GB aşmışım görünüyor. 1 Mayıs'ta hiçbir şey indirmedim, 30 Nisan'da 10 GB indirdim. Saçmalık.
Valla arayıp söylerim ben abi. Olmaz böyle bir şey. Ben 4 gb ne izlemisim ne indirmişim ki hemen doluyor kotam. Zaten 35 gb akn var 1 günde 4 gb giderse ohoo... Baslarim böyle işe.

Valla arayıp söylerim ben abi. Olmaz böyle bir şey. Ben 4 gb ne izlemisim ne indirmişim ki hemen doluyor kotam. Zaten 35 gb akn var 1 günde 4 gb giderse ohoo... Baslarim böyle işe.
Online İşlemlere yazdım bir sonraki ayın sonunda data verilerinizi görebilirsiniz diyor. 1 Temmuz'da yani.

Hele 30 Nisan'da yaptığım indirme sayıldıysa çok daha büyük saçmalık.

Türk Telekom'u aradım, data kullanımınız yok dedi. Şaşırdım. Benim önümde 19.95 GB yazıyor dedim. Bazen hatalar olabiliyor ben bakıyorum harcama yok dedi.

Silinmezse ne yapmam gerek bilmiyorum. 75 olmuş şimdi mi söylüyorsunuz derler bu sefer de.

Online İşlemlere yazdım bir sonraki ayın sonunda data verilerinizi görebilirsiniz diyor. 1 Temmuz'da yani.

Hele 30 Nisan'da yaptığım indirme sayıldıysa çok daha büyük saçmalık.

Türk Telekom'u aradım, data kullanımınız yok dedi. Şaşırdım. Benim önümde 19.95 GB yazıyor dedim. Bazen hatalar olabiliyor ben bakıyorum harcama yok dedi.

Silinmezse ne yapmam gerek bilmiyorum. 75 olmuş şimdi mi söylüyorsunuz derler bu sefer de.

Benimde 4.46 gb olmuş. Online hizmetleri çöp ya resmen. Robot koymuşlar o yazıyor sanki. İndirdiğim şeyler geçmemiş diyor. Gece indirme yapmıştım. Bu gece de 20 gb lık falan bir şeyler indireceğim. Umarım geçmez, yoksa kavga çıkar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı