Katalonyayaslm
Centipat
1 Mayıs'ın tarihi Fransız ithilaline dayanıyor.
Alakası yok.1 Mayıs'ın tarihi Fransız ithilaline dayanıyor.
Lise öğrencisiyim.Çalıştığım şirket 1 Mayıs'ta izin vermeyince açtığım konu(ofansif değil komik olsun diye yazdım)
Alakası yok.
Lise öğrencisiyim.
Daha çok sosyal eşitsizlikle ilgili. Konudan çok sapmayalım.Dolaylı olarak var hocam.
1789 Fransız ithilalinde işçiler hakkını aramak için ayaklandı sonrasında bir sürü hak kazandılar.
Daha çok sosyal eşitsizlikle ilgili. Konudan çok sapmayalım.
Evet konudan sapıyoruz bağlantısı dolaylı yoldan olabilir fakat 1 Mayıs Fransız ihtilaline dayanmıyor.Tamam sosyal eşitsizlikten isyan edenler kimler ezilen işçi sınıfı değil mi konudan sapmayalım diyorsun sapmıyoruz zaten.
Konudan sapmak gibi bir durum yok platformda herkes düşüncesini dile getirebilir ben de düşüncemi dile getirdim konudan sapıyorum gibi bir durum yok araştırmanını öneririm.Evet konudan sapıyoruz bağlantısı dolaylı yoldan olabilir fakat 1 Mayıs Fransız ihtilaline dayanmıyor.
Halk parlementer sistem, eşit olmak ve yönetimde söz sahibi olmak istiyordu.
Monarşi ise buna tersti.
1 Mayıs nasıl buna dayanıyor?
Konudan sapmak gibi bir durum yok platformda herkes düşüncesini dile getirebilir ben de düşüncemi dile getirdim konudan sapıyorum gibi bir durum yok araştırmanını öneririm.
Düşünceniz tarihsel bir olayda böylesine net ifade içeriyor. Yanlışım varsa araştıracağım.1 Mayıs'ın tarihi Fransız ithilaline dayanıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.