Durumu nedir ? Şu an ki paketim 25 MBPS, 75 GB AKK'li internet paketi ve paketim bu halde kalmaya devam edecek mi ? Yoksa bu kotalı ıvır zıvırlara mı dönüşecek.
Sözleşmeniz süresince kotalıya dönüşmeyecek ve 02.00'dan 08.00'a kadar olan kullanımlarınız AKK kapsamına girmeyecek ayrıca hızınız orantılı düşecek. Ayrıca TTNET ve UyduNet kotaya geçmedi.
Kotalarda değişiklik yok. Öncelikle 02.00-08.00 saatleri arasındaki kullanımlarınız kotaya yansıtılmayacak. Ancak kotayı aştıktan sonra bu sürede hangi hızla kullanacağımızı bilmiyorum. İkinci bir değişim ise hız limitiniz. AKN sonrası düşecek olan hızınız 3 MBPS değil artık. 25 MBPS kullanıcıları için 7-9 MBPS falandı galiba.
Eski kullanıcılar 1 Mayıs'daki iyileştirmelerin tamamından faydalanacak ve yeni kotalı paketlere maruz kalmayacaklar. AKK sonrası hızınız 3 MBPS'ye değil, 16 MBPS'ye düşecek.
Uyku Yok paketlerini satarken sorunsuz çalışıyor 1 Mayıs düzenlemesiyle sorun oluşmaya başladı. 3 kuruş fazla kar etmek için yaptıklarına bak bu ISS'lerin hepsi potansiyel dolandırıcı.