ım_not_enough
Decapat
Hedeflerin vardır o hedeflere ulaşmaya çalışırsın ancak o hedeflere giden yolda karşına bir takım sorunlar çıkar, sonra anlarsın ki önce bu sorunları çözmelisin daha sonra hedeflerine ulaşmalısın. Hedeflerinin erteleneceğini kabullenirsin kendince, şimdi sıra sorunları çözmekte, sorunlarının ne olduğunu anlayıp çözmeye başlarsın. Bir sorunu çözmeye çalışırken o sorunla ilgili sorunlar olduğunu fark edersin, ümitlerin kırılır hedeflerine dair, hedefler bir hayal olarak mı kalacaktı dersin ve boşluğa düşersin umudunu yitirirsin. Sonra bir şeyler olur tekrar o hedefleri gerçekleştirmek için karşına çıkan sorunların sorunlarını çözmeye çalışırsın ancak bunlar zamanla olacaktır işte sen bunu kabullenemesin, bir an önce hedeflerinin gerçekleşmesini istersin hedeflerine giden yolda, o hedeflere çoktan ulaşmış insanları görünce bir kez daha yıkılır hayallerin dünyanın adaletine küsersin.
Kendimce hayatımı özetlemek istedim ve buna "1. merdivenden 10. merdivene atlamaya çalışmak" adını koydum, eleştiriye açığım .)
Kendimce hayatımı özetlemek istedim ve buna "1. merdivenden 10. merdivene atlamaya çalışmak" adını koydum, eleştiriye açığım .)