1 metre mesesafeden çalışabilen masaüstü mikrofon tavsiyesi

ahmethmo

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, bir masaüstü mikrofon arıyorum. Yaklaşık 1 metre mesefade duracak sesimi de temiz alsın istiyorum. Nedeni de homeoffice çalışıyorum. Toplantılarım oluyor. Kulak üstü kulaklıkları sevmiyorum. Kulak içi kulaklıkların mikrofonları kötü oluyor. Şöyle bir masaüstü mikrofon alayım dedim. Ama böyle ayaklı filan bir şeyde istemiyorum. Masaüstünde kalabalık istemiyorum, monitörün biraz üstünde duvara sabitleyeyim. Yaklaşık 1 metre mesafede dogrudan bana dönük seslerimi de iyi alacak bir şey. Bütçe olarak 5K filan çıkabilir. Tavsiye edebileceğiniz bir model var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaka mikrofonu almanız sizin senaryonuza daha uygun olur. Bütçe olarak da çok çıkmamış olursunuz.

Yaka mikrofonu almanız sizin senaryonuza daha uygun olur. Bütçe olarak da çok çıkmamış olursunuz.

Eyvallah ama onu da şundan istemiyorum, kablolu zaten istemem kalkıp otururken çıkarmam gerekir. Kablosuz alsam şarjıyla uğraşacağım. Toplantı olurken arayacağım nerede diye filan.
Benim senaryoda hiçbir şey yapmama gerek yok direk hazır olacak ondan istiyorum aslında.

1m mesafeden istedigin seyi yapacak mikrofon bulamazsin.

Masaya monte edilen mic boom arm + mikrofon alip kullanmadigin zaman katadiginda monitorun arkasinda kalacak sekilde ayarlayabilirsin.

1M mesafeden istedigin seyi yapacak mikrofon bulamazsin.

Masaya monte edilen Mic boom ARM + mikrofon alip kullanmadigin zaman katadiginda monitorun arkasinda kalacak sekilde ayarlayabilirsin.

Mic boom ARM sağdan soldan gelsin istemiyorum. Aslında monitör arkasında IKEA panoları var. Bu skadislerden. Acaba ona bağlayabilir miyim bu kolları.

Sagdan soldan degil monitorun yanindan gelecek sekilde de ayarlanabilenler var. Skadis pano ben de kullaniyorum ama ona mikrofon cok saglam olmayabilir bence.

Ya monitörlerim sabit değil biraz. Çift monitör kullanıyorum ve monitör standı kullanıyorum. Eğer monitörün yanından gelirse biraz engeller gibi neyse belki duvara monte ederim bir bakayım bakalım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı