1 Milyon TL ile ne yapılabilir?

Eğer vinçi kiralayacak birini bulamazsanız elinizde kalır. Aynı zamanda vinç için taşıma ücreti, benzin vs. de gerekli ve ne kadar kar ettireceğini araştırmak lazım.
Biz günlük 2,5 bin tl kiralıyoduk. Şimdi alıp kiraya vermek istiyoruz patrona sordum benim o da mantıklı bakıyor. Ayda 75k benzin 25 falan gider ben de düşünücem dedi.

Biz günlük 2,5 bin TL kiralıyorduk. Şimdi alıp kiraya vermek istiyoruz patrona sordum benim o da mantıklı bakıyor. Ayda 75k benzin 25 falan gider ben de düşüneceğim dedi.

Çevren var mı şu kiralama işi biraz da çevreden yürüyor yoksa kim gelsin senden neden alsın başka güvenilir insanlar varken değil mi

Hocam vinç konusunda 30 günden hesap yapmışsınız eğer kesinlikle sürekli sizden kiralayacaklarsa mantıklı gibi. Yalnız aklıma şu yatmıyor faize paradan para kazandırdığı için haram deniyor galiba, yine parayla farklı bir şey alıp onu kiraya verince para harcayarak para kazanmış olmuyor musunuz? Sorumu ofansif olarak algılamayın lütfen kafama takıldığı için soruyorum.

İnternet cafe açabilirsiniz. Özellikle bu ekonomide bir para kaynağı.

İnternet kafe + sistemlerde mining temiz.

Hocam sera işine girebilirsiniz. Topraksız tarım yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…