1 Milyon TL ile ne yapılabilir?

Eğer vinçi kiralayacak birini bulamazsanız elinizde kalır. Aynı zamanda vinç için taşıma ücreti, benzin vs. de gerekli ve ne kadar kar ettireceğini araştırmak lazım.
Biz günlük 2,5 bin tl kiralıyoduk. Şimdi alıp kiraya vermek istiyoruz patrona sordum benim o da mantıklı bakıyor. Ayda 75k benzin 25 falan gider ben de düşünücem dedi.

Biz günlük 2,5 bin TL kiralıyorduk. Şimdi alıp kiraya vermek istiyoruz patrona sordum benim o da mantıklı bakıyor. Ayda 75k benzin 25 falan gider ben de düşüneceğim dedi.

Çevren var mı şu kiralama işi biraz da çevreden yürüyor yoksa kim gelsin senden neden alsın başka güvenilir insanlar varken değil mi :D

Öncelikle faiz haram olduğu için ona bulaşmayacağım. Aklıma yatan bir şey var sizinle paylaşmak isterim. Konu açma sebebim tabi ki diğer fikirleride göz önünde bulundurmam içindir.
Konuya gelecek olursam, Vinç almak mantıklı geliyor 700-800k fiyat aralığı ve aradığım özellikere sahip. Aldıktan sonra, iş yerlerine kiralamak var kafamda ve biz vinç kiralarken firmamız günlük 2,5 bin TL veriyordu. Yani 1 aylık 75 bin TL getirisi var benzine 25k gitse 50 getirisi oluyor. Babamın çevresi geniş olduğu için atıyorum belediye'ye bile kiralanabiliyor. Diğer kalan 200 bin lirayı ise, 4 tane motor alıp kiraya vermek istiyorum. Atıyorum Trendyol GO gibi veya farklı motor ile iş yapan firmalara kiralamak istiyorum. Mantıklı geliyor mu size de?
Hocam vinç konusunda 30 günden hesap yapmışsınız eğer kesinlikle sürekli sizden kiralayacaklarsa mantıklı gibi. Yalnız aklıma şu yatmıyor faize paradan para kazandırdığı için haram deniyor galiba, yine parayla farklı bir şey alıp onu kiraya verince para harcayarak para kazanmış olmuyor musunuz? Sorumu ofansif olarak algılamayın lütfen kafama takıldığı için soruyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı