1 milyon TL'ye araba önerisi

Hyundai'nin i20 modelleri kullanımı kolay ve konforlu oluyor özellikle araçların donanımı tatmin eder seviyede. Galeride satış işlerinde popüler bir markaydı bayağı satardık. Öneririm.

çok beygir istemiyorsan i20 bakabilirsin arkadaşımda var, otomatik, car play var, rahat kullanımı kolay çok arızası kroniği yok diye biliyorum kendinde bir araştırırsın.

Bu bütçelere alınabilecek, önerebileceğiniz araba modelleri nedir?
•Audi A4 B8
•Opel İnsignia Facelift (1.6CDTI)
•Volkswagen CC (2.0TDI/1.4 TSI (150hp))
•Volkswagen Golf 7
•Volkswagen Jetta MK6
•Opel Astra K/J

Biraz araştırdım bizzat kullanmadım kroniklerini falan bilmem fakat Honda civic 2016 civarı temiz bulunabilir. Çok güzel, piyasası hızlı, dolu ve makyajlı alırsan havana hava katacak bir araç.
2016 civarı diye bir şey yok çünkü 2016’da hem FC5 hem de FB7 bulunuyor. FC5’in temizini 1M’a bulmak zor. Hem de ilk yıllarda büyük sorunları var.

Ben yeni her zaman yenidir tarafındayım. Çok araç aldım çok araç sattım canımı en çok yakanlar hep 5-6 yaşındaki D segment araçlar oldu. Her araba arıza açar fakat bunlar açtığında ustalığı da parçası da inanın katlanarak artıyor. O yüzden ben tertemiz cam gibi 2023 easy 1.6 Multijet Egea öneririm, ha çok boş derseniz 2021 dolu paketleri de bulunuyor aynı paraya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı