Selam arkadaşlar,
Pazarlık fiyatı ile birlikte en fazla1 milyona bir araç bakıyorum. Yakıttan yana sıkıntım yok, önceliğim sedan olmazsa hatchpack. 27 yaşındayım genç sayılır mıyım bilmem ama bu yaşa göre bir araç istiyorum. Otomatik tercihimdir olmazsa da sorun değil. İlk arabam olacak bu arada
Seat Leon düşünebilirsin. Serilik ve hıza önem veriyorsan benzinli 140 beygir veya 150 beygir olanından alabilirsin. Konfor ve serilik yönünden memnun kalırsın. Temizi olduğu sürece masraf açmaz. Ya da golf bakabilirsin. O da aynı Leon ile.
Hocam direkt gençsiniz. Bu fiyata aralığına düşük km hb olarak 2021-2022 clio, sedanlarda toyota corolla ve ya megane 4 bakabilirsiniz. İdamesi kolay ve güzel araçlar.
Selam arkadaşlar,
Pazarlık fiyatı ile birlikte en fazla1 milyona bir araç bakıyorum. Yakıttan yana sıkıntım yok, önceliğim sedan olmazsa hatchpack. 27 yaşındayım genç sayılır mıyım bilmem ama bu yaşa göre bir araç istiyorum. Otomatik tercihimdir olmazsa da sorun değil. İlk arabam olacak bu arada.
Yazdıklarınızı inceliyorum beyler. Şimdi bir de şöyle bir durumum var ben denizde çalışıyorum 6 7 ay sonunda gelip hani 3 4 ay falan kalıyorum karada. Yani araç çoğu zaman yatacak. Bu problem olur mu araçlarda
Yazdıklarınızı inceliyorum. Şimdi bir de şöyle bir durumum var ben denizde çalışıyorum 6 7 ay sonunda gelip hani 3 4 ay falan kalıyorum karada. Yani araç çoğu zaman yatacak. Bu problem olur mu araçlarda.
Aman aman aman bu arabayı alıyorsunuz son sahibi oluyorsunuz çünkü piyasası sıfır yok denecek gibi, Mazda sağlamdır ama bu paraya golf 7,5 1.6 TDI DSG alınır.