1 milyon TL'ye kadar araç tavsiyesi

SailorOmer

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar,
Pazarlık fiyatı ile birlikte en fazla1 milyona bir araç bakıyorum. Yakıttan yana sıkıntım yok, önceliğim sedan olmazsa hatchpack. 27 yaşındayım genç sayılır mıyım bilmem ama bu yaşa göre bir araç istiyorum. Otomatik tercihimdir olmazsa da sorun değil. İlk arabam olacak bu arada

Son düzenleme:
Seat Leon düşünebilirsin. Serilik ve hıza önem veriyorsan benzinli 140 beygir veya 150 beygir olanından alabilirsin. Konfor ve serilik yönünden memnun kalırsın. Temizi olduğu sürece masraf açmaz. Ya da golf bakabilirsin. O da aynı Leon ile.

Hocam sanayiyle falan uğraşmak istemiyorsanız Toyota Corolla alabilirsiniz bizde 2018 model var gayet güzel öneririm.

Selam arkadaşlar,
Pazarlık fiyatı ile birlikte en fazla1 milyona bir araç bakıyorum. Yakıttan yana sıkıntım yok, önceliğim sedan olmazsa hatchpack. 27 yaşındayım genç sayılır mıyım bilmem ama bu yaşa göre bir araç istiyorum. Otomatik tercihimdir olmazsa da sorun değil. İlk arabam olacak bu arada.

Kesinlikle golf leon tercihim olur ya da 1.3 TCe var mı bileme ama sıfır ayarlarında 1.0 TCe Clio 5 ıcon alınabilir.

Yazdıklarınızı inceliyorum beyler. Şimdi bir de şöyle bir durumum var ben denizde çalışıyorum 6 7 ay sonunda gelip hani 3 4 ay falan kalıyorum karada. Yani araç çoğu zaman yatacak. Bu problem olur mu araçlarda

Yazdıklarınızı inceliyorum. Şimdi bir de şöyle bir durumum var ben denizde çalışıyorum 6 7 ay sonunda gelip hani 3 4 ay falan kalıyorum karada. Yani araç çoğu zaman yatacak. Bu problem olur mu araçlarda.

Geldiğin zaman bakımlarını yaparsın binersin sorun olmaz.

Akü bitme durumlarına karşı şu ürünü al kullanışlı olur özellikle uzun zaman binilmediği zaman akü azalma gibi durumlar olursa diye.

Son düzenleme:
Hocam şöyle bir ilanla karşılaştım da. Bu araba bana çok sorun çıkartır mı? Fikirlerinizi alabilir miyim?

Araba güzel ama arkadaşın dediği gibi piyasası yok fakat güzel araba alınabilir tabii satamamayı göze alırsanız (uzun bir süre)

Sol arkadan nasıl bir kazası olduğunu öğrenirseniz iyi olur onun dışında alınabilir şık bir araç.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı