1 milyon TL'ye otomobil önerisi

Leo DiCaprio

Hectopat
Merhaba ilk aracım olacak, bütçe 1M ile 1.3m arası. Üniversite bitene kadar kullanıp daha sonra satmayı düşünüyorum yani yaklaşık 4 yıl kadar kullanacağım. Biraz dış görünüşüne önem veriyorum. Aklımda, temiz bir 2019+ A3 bulabilirsem alırım diye düşünüyorum, ne kadar mantıklı olur ya da bulabilir miyim? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

2021 model ve üstü Megane'lere bakabilirsiniz. Düşük km, temiz bulmanız kolay olacaktır. Alması satması kolay olur. Bakımı ucuz olur. Parçası ustası bol bulunur. Bir sorun da çıkartmaz. 1.3 TCe otomatik ya da 1.5 dCi otomatik bulabilirsiniz tercihinize göre. Touch donanımı oldukça yeterli (bana göre) şansınız varsa cam tavanlı icon da bulabilirsiniz.

İcon paket 1.0, 1.3 Tce Clio lar olabilir sorunsuz araç. (1.3 Tce lere dikkat edilmesi lazım) Onun dışında 2018 FR Leon bakılabilir. A3 bulursanız TFSİ kaçırmayın güzel araç. Golf ve Leon yerine kesinlikle tercih edilir.

Seat Leon Fr bakabilirsin mesela. Golf olabilir şu ara gençlerin gözdesi.

Bu paralara manuel araba niye alasın

A3 TSFI ilanlarına baktığımda, km yüksek oluyor 50-100 arası, fiyat bandı da 1.3-1.4 arası bulunabiliyor. Sizce tercih edilebilir mi o kilometre de?

Seat leon fr bakabilirsin mesela. Golf olabilir şu ara gençlerin gözdesi.

Bu paralara manuel araba niye alasın.

Evet otomatik istiyorum.

A3 TSFI ilanlarına baktığımda, km yüksek oluyor 50-100 arası, fiyat bandı da 1.3-1.4 arası bulunabiliyor. Sizce tercih edilebilir mi o kilometre de?

Evet otomatik istiyorum.
Edilir yani ben ederdim. Ancak piyasa gireyim yakışıklı araba olsun, kafelerde falan gezerken herkes beni izlesin ve trafik polisleri bir numaralı hasmım olsun diyorsan Leon Fr tercih edebilirsin. Leon fr çok güzel araç golfler de güzel.

Arkadaş A3 düşünüyorum demiş yukarıdaki arkadaşlar Clio Megane önermiş. Dış görünüş önemli demiş bu arabalar zaten her yerde var ve A3'ün yanında çok çirkinler. Hocam benim önerim yine temiz bir A3 olacaktır. Biraz daha ağırlığı olsun aracın derseniz 2015 model C serisi Mercedes'lere bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…