1 milyon TL'ye otomobil önerisi

Üniversite için kullanıp satacağını söylemiş 9 senelik Mercedes'i bende önermeyi bilirim bir de o aslana iyi bakmak var. Elden hızlıca çıkarmak için neden Clio önermeyim ki son nesil Clio Poloya göre falan çok daha kaliteli araç.

Clio mu polaya göre kaliteli araç? Hocam sizin parça kalitesinden, motor kalitesinden, en basit iç döşemesinden haberiniz var mı o dediğiniz araçların. Yani elden hızlı çıkarmak deyimlerinizi anlamıyorum sanki A3, C serisi vs Türkiye'de hiç tutmayan araçlar da satılmıyor sanacağız bilmesek :D.

Ama bu adamlar üstünden ekmek yiyebileceği araçları öneriyorlar. Clio ya da Megane elinde kalma ihtimali yok ağır hasarlı bile satılıyor. Biraz da onları anlamak lazım hocam. Genç işi a3, Leon, golf hepsi güzel.
evet çok üzerinden ekmek yemek gibi bir derdim yok açıkcası. Araç ihtiyacını karşılamak istiyorum sadece

Clio mu polaya göre kaliteli araç? Hocam sizin parça kalitesinden, motor kalitesinden, en basit iç döşemesinden haberiniz var mı o dediğiniz araçların. Yani elden hızlı çıkarmak deyimlerinizi anlamıyorum sanki A3, C serisi vs Türkiye'de hiç tutmayan araçlar da satılmıyor sanacağız bilmesek :D.
Gayet var Toucha kadar elbette düşük fakat Alpine ve İcon gayet iyi. Ben zaten farkındaysanız gerekli modelleri önerdim. Bana kalsa keyfime gider 1.4 Giulietta öneririm tabi siz şimdi ona da kalitesiz dersiniz. :D

C serisi derken Mercedes'den bahsettim ya. Fransız'a bende pek sıcak bakmıyorum.
Karar senin. Bulduğun araçlar güzel araçlar.

Gayet var Toucha kadar elbette düşük fakat Alpine ve İcon gayet iyi. Ben zaten farkındaysanız gerekli modelleri önerdim. Bana kalsa keyfime gider 1.4 Giulietta öneririm tabi siz şimdi ona da kalitesiz dersiniz. :D
Cidden alpine poloya göre kaliteli ve güzel duran bir araç.

Evet çok üzerinden ekmek yemek gibi bir derdim yok açıkçası. Araç ihtiyacını karşılamak istiyorum sadece

Hocam bırakın siz Clio'yu Megane'yi falan şirkete mi gidip geliyorsunuz? Aracın bagajına mal mı yükleyeceksiniz? Araç kiralama dükkanınız mı var? Öğrenci adam araba alacaksa güzel duracak, fiyakalı olacak ne öyle 4 tekerlekli tenekelere milyonlar verilir mi?

Gayet var Toucha kadar elbette düşük fakat Alpine ve İcon gayet iyi. Ben zaten farkındaysanız gerekli modelleri önerdim. Bana kalsa keyfime gider 1.4 Giulietta öneririm tabii siz şimdi ona da kalitesiz dersiniz. :D

Yakışıklı ağır başlı araba istiyorum diyen arkadaşa Clio Megane önerdikten sonra giulietta önermeniz garibime gitti keşke başta deseydiniz :D.

Karar senin. Bulduğun araçlar güzel araçlar.

Cidden alpine poloya göre kaliteli ve güzel duran bir araç.
Hocam en baz modelini de kullandım iş görmesi için gerçekten mantıklı bir araba zaten A3 tarzı araçları hepimiz önerdik fikir diye ekstra eleştiriye ihtiyaç yok. Alan belli satan belli. Alpine paketi gerçekten güzel dediğiniz gibi.

C serisi derken Mercedes'den bahsettim ya. Fransız'a bende pek sıcak bakmıyorum.
Aynı kasa kuzenimde var birden bire krank gitti uğraştıysak olmadı sandık motor takıldı. C serisine özellikle dikkat etmek gerekiyor. Bu bütçeye aşırı gereksiz. PSA grubu zaten direkt sorunlu bakmayın bile. DS örneğin aşırı hoşuma gidiyor fakat yok şu puretechi başımıza bela ettiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı