1 milyon TL'ye otomobil önerisi

Hocam C4 önerebilirim hem aracın görüntüsü güzel hemde piyasası iyi.

Leon fr çok benlik bir model değil, çok piyasacı aracı. Biraz daha işinde gücünde adam imajı çizecek bir araba istiyorum

Ama bu adamlar üstünden ekmek yiyebileceği araçları öneriyorlar. Clio ya da Megane elinde kalma ihtimali yok ağır hasarlı bile satılıyor. Biraz da onları anlamak lazım hocam. Genç işi a3, Leon, golf hepsi güzel.

Hocam biraz gerçekçi düşünürsek öğrencinin bu fiyatlarda araba alacak gücü varsa araba üzerinden ekmek yemesine ihtiyacı var mıdır?

Motor ve şanzıman olarak sorunsuz. 1.5 TSİ bulunur fakat 1.4 e dolu paket var mı bilmiyorum. 1.0 E Tsi lar da çok iyidir.
Gönlünde ne varsa onu alsın. Bana göre a3, golften çok çok üstün bir araç. Görüntü var, donanım var, kalite var. Hem de lüks marka.

C seriside çok iyi sürme şansım olmuştu ama o yıl araçların hepsi çok yüksek kilometrede. Sorun olmaz mı?

Üniversite için kullanıp satacağını söylemiş 9 senelik Mercedes i bende önermeyi bilirim bide o aslana iyi bakmak var. Elden hızlıca çıkarmak için neden Clio önermeyim ki son nesil Clio Poloya göre falan çok daha kaliteli araç.

Hocam biraz gerçekçi düşünürsek öğrencinin bu fiyatlarda araba alacak gücü varsa araba üzerinden ekmek yemesine ihtiyacı var mıdır?
Yok hocam ben sana hak veriyorum zaten. Gençken daha eğlenceli bir aracın alınması gerekir bana göre de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…