1 Milyon Yazılımcı Projesi Nasıldır?

Makaleler
49
Merhabalar,
Ben 1 Milyon Yazılımcı projesine baktım. Öğretim üyelerinin yorumlarını dinledim fakat pek olumlu bakmıyorlar. Bilgisayardan anlamayan kişiler gelip bana bu 1 Milyon Yazılımcı projesine çalış diyor. Tabi, devlet güzel bir şey yapmış fakat bende bu konuda kararsız kaldım. Peki Udemy'e para vermeye değer mi?

Merhabalar,
Ben 1 Milyon Yazılımcı projesine baktım. Öğretim üyelerinin yorumlarını dinledim fakat pek olumlu bakmıyorlar. Bilgisayardan anlamayan kişiler gelip bana bu 1 Milyon Yazılımcı projesine çalış diyor. Tabi, devlet güzel bir şey yapmış fakat bende bu konuda kararsız kaldım. Peki Udemy'e para vermeye değer mi?
Benim şahsi fikrim dersine iyi çalışıp iyi bir üniversiteye girdikten sonra bütün zamanını yazılıma vermen yönünde😁

Ben hiçbir şey anlamıyorum bu projeden. Yazılım dersleri mi verecekler? Yoksa iş imkanı mı sunacaklar? Okuduğumu anlamakta zorlanıyorum galiba.

Söylenilene göre 1 milyon tane yazılımcı alacaklarmış. BTK akademi üzerinden bedava eğitim veriyorlar e-devlet üzerinden giriş yapabiliyorsunuz. Orada sertifika aldıktan sonra başvuru yapabiliyorsunuz diye biliyorum. Yani Udemy'e para vermenize gerek yok. Ancak bu 1 milyon yazılımcıyı ne yapacaklar kesin iş verecekler mi emin değilim. Ben de şu an birkaç kurs alıyorum. 1 milyon yazılımcı projesi olmasa bile BTK akademi üzerinden sertifika verecekleri için ileride işe yarayacağını düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,
O hocaların hepsi Udemy'den geldi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı