1 Milyon yazılımcı projesine nasıl katılabilirim?

Olaylara siyasi bakmamak gerekir diye düşünüyorum. Yazılım öğrendikten sonra sadece devlette değil birçok yerde iş bulabilir veya kendi projelerimizi yapabiliriz.
1milyonistihdam.gov.tr üzerinden kayıt olup CV doldurman gerekiyor sanırım. Daha sonra btkakademi.gov.tr üzerinde bulunan eğitimlere erişebilirsin. Küçük yaşta yazılıma meraklı olman gerçekten güzel. Eğer bu konuda ekstra yardıma ihtiyacın olursa yardım etmek isterim. Şimdiden başarılar dilerim.

Teşekkürler! 😊

Olaylara siyasi bakmamak gerekir diye düşünüyorum. Yazılım öğrendikten sonra sadece devlette değil birçok yerde iş bulabilir veya kendi projelerimizi yapabiliriz.
Yazılımı gerçekten öğretmek istiyorlarsa bu şekilde öğretilmez. Önce eğitim sistemini bir düzeltsinler, üniversiteye geçince kurtuluruz diyorduk oraya da el attılar. Doğru düzgün bir şey öğrenemez olduk.
İnanın buraya siyaset yapmak için değil sadece projeye nasıl katılacağımı sormaya geldim. 😊
Biz boş muhabbet yapıyoruz, sen bizi boşver 😂
Şu anki durumda okulda öğrendiklerinin yarısını bile kullanmıyorsun mezuniyetten sonra işe girince. Bambaşka şeyler çıkıyor. Bizi ileriye hazırlamıyor kesinlikle.

Yazılımı gerçekten öğretmek istiyorlarsa bu şekilde öğretilmez. Önce eğitim sistemini bir düzeltsinler, üniversiteye geçince kurtuluruz diyorduk oraya da el attılar. Doğru düzgün bir şey öğrenemez olduk.

Biz boş muhabbet yapıyoruz, sen bizi boşver 😂
Şu anki durumda okulda öğrendiklerinin yarısını bile kullanmıyorsun mezuniyetten sonra işe girince. Bambaşka şeyler çıkıyor. Bizi ileriye hazırlamıyor kesinlikle.

Arkadaşlar çocuk nasıl bu projeye girerim diye konu açmış eğitim sistemine girmişsiniz boş şeylere girmeye gerek yok zaten sen bir tarafını da yırtsan bir şey değişmeycek iyi forumlar.

Aslında proje boş zaten ama en azından BTK Akademi'den bir şeyler öğrenebiliyoruz. C#'ı Engin Hoca anlatıyor. Udemy'de dinlemek istersen 60 TL vermen gerekiyordu sanırım çünkü Udemy'deki 2 eğitiminden alarak oluşturmuş 😀

Arkadaşlar çocuk nasıl bu projeye girerim diye konu açmış eğitim sistemine girmişsiniz boş şeylere girmeye gerek yok zaten sen bir tarafını da yırtsan bir şey değişmeyecek iyi forumlar.
Hepimiz biliyoruz değişmeyeceğini, muhabbet döndürüp tartışıyoruz aramızda sadece :)
Aslında proje boş zaten ama en azından BTK Akademi'den bir şeyler öğrenebiliyoruz. C#'ı Engin Hoca anlatıyor. Udemy'de dinlemek istersen 60 TL vermen gerekiyordu sanırım çünkü Udemy'deki 2 eğitiminden alarak oluşturmuş 😀
Hadi birazda Udemy'e yüklenelim, orası da boş eğitimlerle doldu taştı. Para biriktirip MasterClass alası geliyor insanın 🤦‍♂️

1 Milyon yazılımcı projesine katılmak istiyorum. Zaten uzun süredir katılmayı planlıyordum. 15 yaşından küçüğüm. Nasıl katılabilirim? Teşekkürler.
BTK Akademi üzerinden giriş yaparak birçok alanda kaliteli kurs bulman mümkün. Ayrıca Udemy'de birçok ücretsiz ve 30 lira bandında kurslar var. Ama yaşın küçükse Youtube'da da ücretsiz kurslar var.
Öncelikle ilgi duyduğun alan ne? Özellikle şu yazıyı okumanı şiddetle tavsiye ederim. Al eline çayını kahveni oku: Yazılıma Nereden Başlamalıyım?
Bununla birlikte kendine bir alan seçeceksin. Bir kursa başlayacaksın. Baktın sıkıcı mı geldi? Yapak zekaya veya web tasarıma yöneleceksin. Ya da oyun geliştirmeye. Şuan tam yazılıma başlayacak yaştasın. Burada siyaseti karıştırıp moralini bozarak sana vakit kaybettirecek insanlara kulak asma ve vakit kaybetmeden şu yazıyı oku kardeşim.

Hepimiz biliyoruz değişmeyeceğini, muhabbet döndürüp tartışıyoruz aramızda sadece :)

Hadi birazda Udemy'e yüklenelim, orası da boş eğitimlerle doldu taştı. Para biriktirip MasterClass alası geliyor insanın 🤦‍♂️
Aslında bazı hocalar dışında diğerlerini bende pek anlamıyorum. Ama mecburuz sanırsam Üniversiteye kadar.

Udemy'de zaten hali hazırda ücretli veya ücretsiz olarak yayınlanmış eğitim videolarını üzerlerine hiçbir ekleme yapmadan aldıkları gibi yayınlamışlar, çok büyük marifetmiş gibi anlatıyorlar. Bunlar zaten ulaşmak isteyen herkesin ulaşabileceği eğitimler. Hocalarla anlaştık, proje kapsamında baştan eğitim videosu hazırlattık deseler yine yüreğim gam yemeyecek. 1 milyon amatör denizcide yetiştireceklerdi sahi o ne oldu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı