1 modemi 2 ayrı kişi kullanabilir mi?

ouz999

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ttnetten 1000 Mbps internet aldık fakat malum fiyatlardan dolayı tek aboneliği iki kişi kullanacağız. Yani komşumla birlikte şimdi benim router mı almam gerekiyor modem mi almam gerekiyor mesh mi almalıyım? Ve eğer bunlardan herhangi birini aldığım zaman köprü modu varmış sanırım. Bunu açmam gerekiyor mu? Son olarak da bu internet hızını bölmek gibi bir yöntem var mı? Ör. 500 Mbps 500 Mbps olarak şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende eski bir modem vardı onu router yaptım öylede yapabilirsiniz ya da direk sıfır router alırsınız ama internet hızı ise modem arayüzünden sınırlanabilir.
Router iş görür değil mi ben de router almayı düşünüyorum tavsiyelere göre ama router nedir nasıl kullanılır bilmiyorum router a kablolu bağlantı oluyor mu yada kablosuz mu oluyor kablolu mu daha sağlıklı kablosuz mu ben inanın hiç anlamıyorum

Router iş görür değil mi ben de router almayı düşünüyorum tavsiyelere göre ama router nedir nasıl kullanılır bilmiyorum router a kablolu bağlantı oluyor mu ya da kablosuz mu oluyor kablolu mu daha sağlıklı kablosuz mu ben inanın hiç anlamıyorum.

Komşunuz ile ortak kullanacağız derken aynı evde mi yoksa aynı binadamı kullanıcaksınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı