Darboğaz yapar biliyorum ama 1. nesil APU işlemciye güçlü bir ekran kartı taksam hızlanma olur mu?
Benim sistem laptop PSU batarya gibi bişeydi sanırım hatırlamıyorum SSD var 120gbİşlemci nedir? Takcağın kart nedir? SSD var mı? RAM kaç GB? PSU nedir?
Ekran kartını hatırlamıyorum GTX 1650'ye yakındı gücü
İşlemci Intel i5 520M
Şu anki ekran kartı Intel HD Graphics
4 GB 1330MHz RAM
Benim sistem laptop PSU batarya gibi bir şeyydi sanırım hatırlamıyorum SSD var 120GB
Bataryamda öldü 4-5 dakika anca dayanıyor
Laptop=> Lenovo Thinkpad T410
Alternatif yollarla uzaktan eğitimde biraz araştırmıştım özel bı ekipmanla yapılıyordu ama hiç hatırlamıyorumLaptopa nasıl ekran kartı takmayı planlıyorsun? Harici olarak PSU lazım ama o işlemci kaldırmaz.
Alternatif yollarla uzaktan eğitimde biraz araştırmıştım özel bir ekipmanla yapılıyordu ama hiç hatırlamıyorum
Zaten ekran kartıda sıfır değil benim kuzenler ekran kartının bir parçasını yakmışlar dı yeni ekran kartı alacaklardı bende ekran kartını atmayın laptopta takmanın yolunu bulabilirsem işimi görür ya da ileride toplama PC alırsam ekran kartına para gitmesin demiştim
TamamdırDediğiniz olay çok masraflı ve değmez. Onun yerine satın laptopu bir kasa toplayın çok daha karlı olur.
İncehesap uygun değil. Epey gibi sitelerden parçaların nerede en ucuz olduğuna bakabilirsiniz.Tamamdır
Bu arada en uygun PC toplanabilecek yer neredir incehesap bence uygun ama iyinin de iyisi vardır
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.