Hocam bir deneyeyim dedim ama yine tık yok görüntü alamıyorum hala hiç bir şekilde.Hocam aslında kaybedecek birşeyiniz kalmamış. Kırılırsa bile düzeltilme imkanı var ya da uygun fiyata o şekilde satarsınız. Büyük ihtimalle yamuk 2 pin sokette ki yuvasına tam temas etmediği için açılmıyor olabilir. 0.7 rotring kalem ile rahatça kırmadan düzeltebilirsiniz.
Hocam bir deneyeyim dedim ama yine tık yok görüntü alamıyorum hala hiçbir şekilde.
Hocam bir deneyeyim dedim ama yine tık yok görüntü alamıyorum hala hiçbir şekilde.
Onu daha öncesinde 2 ya da 3 kere denedim ancak sonuç aynı.Kediniz de üzülmüş herhalde bakıyor öyle. Bir ihtimal güç kablosunu çekip BIOS pilini çıkartıp 5dk bekleyin ve bir de RAM'lerinizi çıkartıp tekrar takın.
İşlemciyi yedi sıra kasanın tamamında.RAM'leri mi kemiriyor orada?
Beyaz Saray'ın önünde poz veren Escobar gibi durmuş.Hocam bir deneyeyim dedim ama yine tık yok görüntü alamıyorum hala hiç bir şekilde.
Merhaba. Arkadaşımdan Ryzen 7 1700X almayı düşünüyorum 700 liraya. Ben öncesinde Ryzen 5 1600 AF kullanıyordum, kedim sağ olsun anakartımı değişterecektim işlemciyi çıkardım masaya koydum patisiyle yere attı pinleri yamuldu. Bozulan işlemcimden de gayet memnundum, ama 1. nesil Ryzen'lar çıkalı neredeyse 6 yıl oldu hala almaya değer mi? Karar veremedim.
Bakıcam umarım problem yaratmaz.Hocam Ryzen 3 1200 kullanıyorum beterin beteri ama şahsen almaya değer buluyorum.
Onu daha öncesinde 2 ya da 3 kere denedim ancak sonuç aynı.
İşlemciyi yedi sıra kasanın tamamında.
Merhaba. Arkadaşımdan Ryzen 7 1700X almayı düşünüyorum 700 liraya. Ben öncesinde Ryzen 5 1600 AF kullanıyordum, kedim sağ olsun anakartımı değişterecektim işlemciyi çıkardım masaya koydum patisiyle yere attı pinleri yamuldu. Bozulan işlemcimden de gayet memnundum, ama 1. nesil Ryzen'lar çıkalı neredeyse 6 yıl oldu hala almaya değer mi? Karar veremedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.