davutesen
Femtopat
Daha fazla
Merhabalar, ben de Cihaz Desteği dahilinde Samsung M34 model telefonu satın almıştım. Bugün itibariyle Vodafone'dan Turkcell'e numara taşıma işlemi dahilinde Turkcell SİM kartını takınca mevzuu başladı. Samsung, Turkcell ve GSB ile görüşmelerim neticesinde mecburen ben de CİMER'e müracaatta bulundum. Sabah hiçbir surette hat faal olmazken şimdi WiFi açık iken hat faal olmaya başladı. Siz Turkcell'e geçtikten 24 saat sonra kendiliğinden mi düzeldi mesele yoksa siz başka bir işlem yaptınız mı?hocam bugün itibarıyle hattım türkcelle geçti fakat kendi telefonumda hattı kullanamıyorum yine operatör sorgulama ekranından sorguladığımda adıma türkcell aboneliği gözüküyor hattı başka cihaza taktığımda çalışıyor kendi cihazımda çalışmıyor btkyı aradığımda 24 saat aktivasyon süreci olduğunu 24 saat içinde düzelmezse muhattabımın türkcell olduğunu söyledi bende türkcellde sorun olmadığını başka cihaza taktığımda çalıştığını söyledim fakat tekrar 24 saat beklememi hala çalışmazsa blabla sitesinden türkcelli şikayet edebileceğimi söyledi
açıldı hat sorun kalmadı