1 Ölü piksel ayıplı ürün mü oluyor?

Ernoyan

Centipat
Merhaba forum sakinleri,

1 Ölü pikseli için Tüketici Hakem Heyetlerine başvuru yaparsam bir sonuç alır mıyım?
Samsung oyuncu monitörü almıştım ilk aldığım zaman 3 adet falan ölü piksel vardı değişim yapıldı ve zamanla bu üründe de ölü piksel oluştu ve zamanla artacağını düşünmekteyim.

Evet çok rahat iade edebilirsin.

Evet, oluyor. Kusurlu sonuçta. Tişörtünüzün üzerinde fabrikadan çıkışlı alakasız bir boya olması gibi aynı. Onu iade edebileceğiniz gibi bunu da edebilirsiniz. Topu size atmaya çalışırsalar da hakkınızı ararsınız. Kullanıcı hatası demeye bayılıyor bazıları.

Samsung servisine gittim 5 ölü pikselden sonrasına işlem yapa biliyoruz dediler. 1 yıl oldu bu monitörü kullanalım. Dediğiniz gibi ise başvura bilirim.

Sonuç illa ki alırsınız. Kusursuz bir ürün için para ödüyorsunuz, değişim ya da iade almak zorundalar. Yok 4 adet ölü piksel yok 5 adet ölü piksel olmazsa değişim-iade yapamıyoruz derler ise direkt olarak THH başvurun.

Zamanla oluştuğu için üzerime kala bilir düşüncesindeyim.
Ne alaka ise kullanıcı hatası nasıl oluyor bu tür monitörde, hayır kasıtlı bir şekilde yapmaya kalksak yapamayız.

Samsung servisine gittim 5 ölü pikselden sonrasına işlem yapabiliyoruz dediler. 1 yıl oldu bu monitörü kullanalım. Dediğiniz gibi ise başvura bilirim.
Aynı sorundan belirli bir süre içinde belirli bir sayıdan fazla giderse de iade hakkınız oluyor. Ne kadar kullandığınızın önemi garanti süresince olmuyor. Böyle dediklerine göre mahkemeye başvurmalısınız. Direkt, paranızı geri isteyiniz. Araba alınca camlardan biri bozuldu, diğerleri de bozulunca değiştiririz demeye benziyor yaptıkları.

Güzel örnek verdin.

Zamanla oluştuğu için üzerime kala bilir düşüncesindeyim.
Ne alaka ise kullanıcı hatası nasıl oluyor bu tür monitörde, hayır kasıtlı bir şekilde yapmaya kalksak yapamayız.
Yok hocam kullanıcı hatası diyemezler ölü piksele. Siz iade-değişim isteyin, yardımcı olmazlar ise THH başvurun ve hakkınızı kesinlikle arayın. O ölü piksel zamanla çoğalabilir ya da büyüyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…