1 ölü piksel olan monitör sorun çıkarır mı?

Slmnbrknk

Hectopat
Daha fazla  
Bugun yaklasik 2-3 saat once aldigim Viewsonic VX2457-MHD 23.6" monitoru eve geldigim zaman actim ve kurdum. Daha sonrasinda olu pixel testi yaptim(Bu testi 2, 3 kere farkli sitelerde yaptim ve ayni sonuc cikti.). Monitorun sag kisminda gozle gorulen 1 tane olu pixel var( Mavi ve siyah renklerde ayni yerde beliriyor.). Acaba bu olu pixel ileride bana sorun teskil eder mi? Goturup iade edeyim mi? Bu arada urunu Itopya Bilgisayar'dan aldim.

Bugun yaklasik 2-3 saat once aldigim Viewsonic VX2457-MHD 23.6" monitoru eve geldigim zaman actim ve kurdum. Daha sonrasinda olu pixel testi yaptim(Bu testi 2, 3 kere farkli sitelerde yaptim ve ayni sonuc cikti.). Monitorun sag kisminda gozle gorulen 1 tane olu pixel var( Mavi ve siyah renklerde ayni yerde beliriyor.). Acaba bu olu pixel ileride bana sorun teskil eder mi? Goturup iade edeyim mi? Bu arada urunu Itopya Bilgisayar'dan aldim.

Kesinlikle iade etmelisin, veya yenisiyle değiştirlmesini iste.

Ölü piksel zamanla büyüyüp daha fazla başına sorun çıkarabilir. Firmalar belli bir ölü piksel sayısı altı iade kabul etmese de ürün ayıplı kategorisine girdiği için iade almalıdır. İade edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldig magazanin mail adresine posta yolladim. Cevap verdikleri zaman gerekenleri yapacagim. Tavsiyeleriniz icin cok tesekkurler. Bir de size bir soru sormak istiyorum. Ben bu monitoru cok eski bir pc ile kulaniyorum. Bazi kisiler bu pixel hatasinin ekran kartindan kaynaklandigini soyluyor. Bana mantiksiz geldi ama sizce boyle birsey mumkun mu? Aldigim pc sorun cikarttigi icin aldigim yere tamire verdim. Bu monitorde eski pc kullanmak ne alaka demeyin :D

Öncelikle can sıkıcı bir durum olmuş. Ben de yeni bir mönitör alacağım için İtopya'nın sosyal medya hesabına ölü piksel ile ilgili soru gönderdim. Verdikleri cevap ise 3 adet ve yukarısı için değişim yapıldığını belirttiler. Size nasıl bir cevap verilir bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı