Ölü piksel sorun çıkarır mı?

Işık sızması tüm IPS monitörlerde oluyormuş bunun için iade edeni görmedim. Onun dışında piksel sorunu yok.
Sadece monitörün ayarları ile ilgili yardıma ihtiyacım var. Destek verebilecek var mı?

Işık sızması tüm IPS monitörlerde oluyormuş bunun için iade edeni görmedim. Onun dışında piksel sorunu yok.
Sadece monitörün ayarları ile ilgili yardıma ihtiyacım var. Destek verebilecek var mı?
Ne tür bir ayar istiyorsunuz?

HDR effect açık fakat sağ üstte OFF HDR yazıyor mesela neden?
Gamer 1, gamer, FPS, rts modları var ne amaçla kullanılıyor?
Basic FreeSync ile extended arasında ne fark var?
GtG Özelliği nasıl açılır?

HDR effect açık fakat sağ üstte OFF HDR yazıyor mesela neden?
Gamer 1, gamer, FPS, rts modları var ne amaçla kullanılıyor?
Bu tür monitörlerin HDR içeriği çok kötü oluyor. Açık kalmasını önermem. Komple aktif etmek için Windows üzerinden de ayarı açık konuma getirmelisiniz.

Oyun modları hazır şekilde parlaklık, doygunluk gibi ayarları mevcut senaryoya göre aktif ediyor. Seçtiğiniz senaryo haricinde Picture Adjust üzerinden de ince ayar çekmeyi ihmal etmeyin. Ayrıca Game Adjust sekmesi üzerinden Black Stabilizer, Response Time gibi seçenekleri de bir kontrol edin. Response Time'ı en yüksek değere aldığınızda Ghosting oluyorsa bir aşağısındaki seçeneği uygulayın.

HDR açıkken Black stabilizer vs. ile oynayamıyorum.
HDR açıkken sağ üstte neden off HDR yazıyor?
Bu tür monitörlerin HDR içeriği çok kötü oluyor. Açık kalmasını önermem. Komple aktif etmek için Windows üzerinden de ayarı açık konuma getirmelisiniz.

Oyun modları hazır şekilde parlaklık, doygunluk gibi ayarları mevcut senaryoya göre aktif ediyor. Seçtiğiniz senaryo haricinde Picture Adjust üzerinden de ince ayar çekmeyi ihmal etmeyin. Ayrıca Game Adjust sekmesi üzerinden Black Stabilizer, Response Time gibi seçenekleri de bir kontrol edin. Response Time'ı en yüksek değere aldığınızda Ghosting oluyorsa bir aşağısındaki seçeneği uygulayın.

HDR açıkken Black stabilizer vs. ile oynayamıyorum.
HDR açıkken sağ üstte neden off HDR yazıyor?
Çok normal. Çünkü size otomatik bir görüntü bilgisi sunuluyor. Tüm dengeyi HDR'ye bırakıyorsunuz. HDR'yi Windows üzerinden aktif ederseniz monitörün menüsünde de HDR'nin On olduğunu göreceksiniz. Zaten bunu yaptığınızda anlık olarak ekran kapanıp açılır. Aktif edilmemişse Off yazar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı