- Katılım
- 22 Mart 2020
- Mesajlar
- 3.399
- Makaleler
- 20
- Çözümler
- 13
Hiçbir sorun olmaz. Çoğalma olması da tamamen hurafedir. Zamanla ölü piksel olabilir ama bunun sebebi var olan ölü pikselden kaynaklı olamaz.
Bir pikselin ölmesine neden olan hasar diğer pikselleri de etkiler.Hiçbir sorun olmaz. Çoğalma olması da tamamen hurafedir. Zamanla ölü piksel olabilir ama bunun sebebi var olan ölü pikselden kaynaklı olamaz.
Hasarla çok ilgisi yok. Bazıları üretim bandında iken oluyor artık çoğu panelde olabiliyor. Genelde hasarlı durumlarda sıkışmış piksel oluyor ki bu zaten kalıcı değildir, düzeltilebiliyor. Ama panelde 1 ölü pikselin olması zamanla piksellerin çoğalmasına sebep olmaz. Virüs değil ki bu çoğalsın zamanla. Hiç ölü piksel olmayan bir panelde de zamanla ölü piksel olabilir.Bir pikselin ölmesine neden olan hasar diğer pikselleri de etkiler.
Hocam virüs gibi olmuyor tabii ki.Hasarla çok ilgisi yok. Bazıları üretim bandında iken oluyor artık çoğu panelde olabiliyor. Genelde hasarlı durumlarda sıkışmış piksel oluyor ki bu zaten kalıcı değildir, düzeltilebiliyor. Ama panelde 1 ölü pikselin olması zamanla piksellerin çoğalmasına sebep olmaz. Virüs değil ki bu çoğalsın zamanla. Hiç ölü piksel olmayan bir panelde de zamanla ölü piksel olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.