Z Zeronxxxxx Picopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #1 Ölü mü sıkımış mı bilmiyorum ama 9 gün önce Amazon'dan aldığım monitörde bir tane yeşil piksel var. AOC 24G4X monitör. Ne yapmalıyım?
Ölü mü sıkımış mı bilmiyorum ama 9 gün önce Amazon'dan aldığım monitörde bir tane yeşil piksel var. AOC 24G4X monitör. Ne yapmalıyım?
8 827958 Femtopat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 174 Çözümler 2 24 Ağustos 2024 #2 Değiştirebilirsin
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.190 Makaleler 2 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #3 Evet kesinlikle değişim iste ileride genişleyebilir. Genişlemese bile gözüne batacak rahatsız olursun zamanla.
Evet kesinlikle değişim iste ileride genişleyebilir. Genişlemese bile gözüne batacak rahatsız olursun zamanla.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.754 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #4 1 tane aşırı göze batmaz zamanla alışırsın ancak ileride satmaya kalkarsan sıkıntı olur.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.121 Çözümler 6 24 Ağustos 2024 #5 Zeronxxxxx dedi: Ölü mü sıkımış mı bilmiyorum ama 9 gün önce Amazon'dan aldığım monitörde bir tane yeşil piksel var. AOC 24G4X monitör. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Değiştirebilirsin 14 gün içinde değiştir. Yerinde olsam değiştirirdim en büyük hakkın.
Zeronxxxxx dedi: Ölü mü sıkımış mı bilmiyorum ama 9 gün önce Amazon'dan aldığım monitörde bir tane yeşil piksel var. AOC 24G4X monitör. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Değiştirebilirsin 14 gün içinde değiştir. Yerinde olsam değiştirirdim en büyük hakkın.
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.007 Çözümler 87 24 Ağustos 2024 #6 Sıkışmış piksel herhalde. Çoğalmaz. Ama yinede değiştirin derim.
Z Zeronxxxxx Picopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #7 Hocam sıkışmış piksel diyen de var çünkü ölü piksel galiba siyah oluyor. O da basınçla vs onarılabiliyormuş. Ne kadar doğru?
Hocam sıkışmış piksel diyen de var çünkü ölü piksel galiba siyah oluyor. O da basınçla vs onarılabiliyormuş. Ne kadar doğru?
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.121 Çözümler 6 24 Ağustos 2024 #8 Zeronxxxxx dedi: Hocam sıkışmış piksel diyen de var çünkü ölü piksel galiba siyah oluyor. O da basınçla vs onarılabiliyormuş. Ne kadar doğru? Genişletmek için tıkla... Hiç ellemeyin direkt değişime gönderin. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2024
Zeronxxxxx dedi: Hocam sıkışmış piksel diyen de var çünkü ölü piksel galiba siyah oluyor. O da basınçla vs onarılabiliyormuş. Ne kadar doğru? Genişletmek için tıkla... Hiç ellemeyin direkt değişime gönderin.
Z Zeronxxxxx Picopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #9 Vio dedi: Evet kesinlikle değişim iste ileride genişleyebilir. Genişlemese bile gözüne batacak rahatsız olursun zamanla. Genişletmek için tıkla... 827958 dedi: Değiştirebilirsin Genişletmek için tıkla... Amazondan aldım sorun olur mu ve ne kadar sürede yenisi elime geçer? Bir de bunun yerine Lenova r25i mi almalıydım?
Vio dedi: Evet kesinlikle değişim iste ileride genişleyebilir. Genişlemese bile gözüne batacak rahatsız olursun zamanla. Genişletmek için tıkla... 827958 dedi: Değiştirebilirsin Genişletmek için tıkla... Amazondan aldım sorun olur mu ve ne kadar sürede yenisi elime geçer? Bir de bunun yerine Lenova r25i mi almalıydım?
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.754 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #10 Zeronxxxxx dedi: Amazon'dan aldım sorun olur mu ve ne kadar sürede yenisi elime geçer? Bir de bunun yerine Lenovo R25i mi almalıydım? Genişletmek için tıkla... Değişim daha kısa sürer, para iadesi istersen 1 2 haftayı bulur.
Zeronxxxxx dedi: Amazon'dan aldım sorun olur mu ve ne kadar sürede yenisi elime geçer? Bir de bunun yerine Lenovo R25i mi almalıydım? Genişletmek için tıkla... Değişim daha kısa sürer, para iadesi istersen 1 2 haftayı bulur.