1 ölü pikselli monitör değiştirilmeli mi?

Bende de aynı olay olmuştu ,değiştirin kesinlikle. Bende ki daha garipti ama eve geldim açtım ilk defa ölü piksel var, yetkili serviste açtık yoktu. Sonra eve getirdim yoktu, 3-4 ay sonra bir daha çıktı, bir daha götürmedim. 2 yıl oldu hala aynı genişleme vs. yok. Sıfır olsa götürürdüm.

Bende de aynı olay olmuştu ,değiştirin kesinlikle. Bende ki daha garipti ama eve geldim açtım ilk defa ölü piksel var, yetkili serviste açtık yoktu. Sonra eve getirdim yoktu, 3-4 ay sonra bir daha çıktı, bir daha götürmedim. 2 yıl oldu hala aynı genişleme vs. yok. Sıfır olsa götürürdüm.
Sıkışmış piksellere hala güç gittiği için bazen böyle garip olaylar oluyor.

Değişim nasıl yapılıyor hocam?
Canlı destek ile iletişime geçin. Muhtemelen anlaşmalı kargo ile ücretsiz şekilde yollayacaksınız. Adamlar teslim aldıktan sonra sizi bilgilendirerek kargo bilgilerini paylaşacaktır. Hiç deneyimlemedim ama siz canlı destekten birebir yanıt alın. Sorunu güzelce açıklayın, Amazon sizleri mağdur etmez.

Bende de aocta 1 ölü piksel çıkmıştı dert etmedim. Bu kişiden kişiye değişir. Kimisinin dikkatine batabilen bir şey siyah nokta.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı