1 ölü pixel için monitör değiştirilmeli mi?

bdrhncagriozdmrr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar babam zorla bir monitör aldı daha da iade etmez gibi uğraşamaz. 1 ölü pixel çıktı marka Philips görmezden gelsem 4-5 yıl sonra bir şey olur mu? Görmezden gelmem lazım gibi çünkü babam uğraşamaz. 1 ölü pixelden bir şey olur mu? 2-3 yıldır ölü pixelli monitör kullananlar cevap verebilirse daha iyi olur onların ölü pixel sayısı çoğalmış mı?

Monitör İtopya'da Philips 24 inch 165Hz IPS panel flat monitör.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir süre sonra fark etmiyorsunuz Ben olsam 1 pixel için değişirim ama uğraşmayacağınız yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 1 ay önce ASUS manitör aldım 1 ölü pixel çıktı. Müşteri hizmetlerini aradım 1 pixel için değişim yapılmıyormuş. Şu an gözümle aramasam yerini bulamıyorum.

Benim de monitörümde 1 tane ölü piksel var. Sırf 1 tane ölü piksel için şu anlık uğraşmak istemiyorum. Ama artarsa iade edeceğim.

Garantisi varsa gönder. Bu senin problemin değil ama alırken zaten kontrol ediyorlar.

Bende 1 ölü piksel var 2 yıl falan oldu çoğalmadı hatta dikkatli baktığımda bile anca görüyorum, kullanımı engellemiyor ancak para verip sıfır aldığım üründe direkt ölü piksel çıkarsa iade için elimden geleni yapardım.

Yaklaşık 1 ay önce ASUS manitör aldım 1 ölü pixel çıktı. Müşteri hizmetlerini aradım 1 pixel için değişim yapılmıyormuş. Şu an gözümle aramasam yerini bulamıyorum.

Peki yerini bildiğiniz için gözünüzle gördüğünüzde siniriniz bozuluyor mu? Bende arayıp soracağım değişim var mı diye eğer varsa cuma sabahı götürüp değişim yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…