1 ölü pixel için monitör değiştirilmeli mi?

Demek o yüzden normalden daha düşük fiyatlıydı o 24m1N3200ZA. İlgimi çekmişti iyi ki almamışım. Bir piksel deyip geçme etrafına kanser gibi yayılıyor ölü piksel. İade aşamasında ölü pikselden bahsetmeden, beğenmedim diyerek ve mesafeli satışlarda monitörlerde dahi geçerli cayma hakkını kullanarak iade et.

Arkadaşlar babam zorla bir monitör aldı daha da iade etmez gibi uğraşamaz. 1 ölü pixel çıktı marka Philips görmezden gelsem 4-5 yıl sonra bir şey olur mu? Görmezden gelmem lazım gibi çünkü babam uğraşamaz. 1 ölü pixelden bir şey olur mu? 2-3 yıldır ölü pixelli monitör kullananlar cevap verebilirse daha iyi olur onların ölü pixel sayısı çoğalmış mı?

Monitör İtopya'da Philips 24 inch 165Hz IPS panel flat monitör.

Cayma hakkın var al kutula dolmuşla götür ver kargoya.

Muhtemelen isteseniz de değiştiremezsiniz , 1 ölü piksel için değişim yapmıyorlar.
Yaklaşık 1 ay önce ASUS manitör aldım 1 ölü pixel çıktı. Müşteri hizmetlerini aradım 1 pixel için değişim yapılmıyormuş. Şu an gözümle aramasam yerini bulamıyorum.
Yalnız o ''3 ölü pikselden az ise değişim yapamıyoruz'' olayı kalktı. 1 ölü piksel çıksa bile yasal olarak değişim hakkınızı kullanabiliyorsunuz diye biliyorum.

Demek o yüzden normalden daha düşük fiyatlıydı o 24m1N3200ZA. İlgimi çekmişti iyi ki almamışım. Bir piksel deyip geçme etrafına kanser gibi yayılıyor ölü piksel. İade aşamasında ölü pikselden bahsetmeden, beğenmedim diyerek ve mesafeli satışlarda monitörlerde dahi geçerli cayma hakkını kullanarak iade et.
Hocam ölü pixel her monitörde çıkma şansı oluyor. 10/2 ise bana denk geldi.

Peki yerini bildiğiniz için gözünüzle gördüğünüzde siniriniz bozuluyor mu? Bende arayıp soracağım değişim var mı diye eğer varsa cuma sabahı götürüp değişim yapacağım

Ben bunu laptop da yaşadım Monster sağ olsunbildiğiniz için takıntı haline gelebiliyor ama görünmeyecek bir yerde ise köşede vs sorun çıkarmaz unutursunuz

Arkadaşlar babam zorla bir monitör aldı daha da iade etmez gibi uğraşamaz. 1 ölü pixel çıktı marka Philips görmezden gelsem 4-5 yıl sonra bir şey olur mu? Görmezden gelmem lazım gibi çünkü babam uğraşamaz. 1 ölü pixelden bir şey olur mu? 2-3 yıldır ölü pixelli monitör kullananlar cevap verebilirse daha iyi olur onların ölü pixel sayısı çoğalmış mı?

Hocam çoğu firmada en az 3 ölü piksel gerekiyor değişim için, isteseniz de değiştiremezsiniz. Hakem heyetine göre 1 ölü pikselde kusurlu mal oluyor ama firma değişir mi değişmez mi o şansınıza kalmış.

Ölü piksel ileride artıyor safsatası halk arasında dilden dile dolanan bir masal. Camın arkasındaki kondansatöre güç gitmiyor olmasını nasıl gribal enfeksiyon gibi anlatıyorlar hayret ediyorum.

Ayrıca ölü piksel mi yoksa sıkışmış piksel mi olduğuna emin olun.

Bazen ismini yanlış hatırlamadıysam sıkışmış pixel durumu oluyor. Üzerini bir bezle bastırın. Geçiyorsa o sıkışmış pixeldir.

Peki yerini bildiğiniz için gözünüzle gördüğünüzde siniriniz bozuluyor mu? Bende arayıp soracağım değişim var mı diye eğer varsa cuma sabahı götürüp değişim yapacağım.

Normalde takıntılı bir insanım. Fakat yaşadığım şehirde vatan mağazası yok. Kargoya git gönder kargodan sağlam gidecek mi iade onaylanacak mı geri sağlam gelecek mi düşündürücü maalesef. Ekranın sol alt köşesinde yer alıyor tam göz hizamda değil o yüzden çok sorun etmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı