1 paket sigara bağımlılık yapar mı?

Bir paket alıp içse birisi bağımlı olur mu?

Abi yapma atma şu izmaritini denize geri alamazsın gün gelir o pisliğini attığın denize hasret kalırsın, bakamazsın.
 
İnsanlar sigarada ne buluyor bunu anlamak için bir paket alasım var ama gerekte var mı bilemedim. 20 tane içen birisi hayatının geri kalanında sigara yüzünden sağlık sorunu yaşar mı diye deney yapmışta olurum. Zaten Türkiye'de yaşıyoruz canımızın değeri yok diye düşünüyorum.
 
İnsanlar sigarada ne buluyor bunu anlamak için bir paket alasım var ama gerek de var mı bilemedim. 20 tane içen birisi hayatının geri kalanında sigara yüzünden sağlık sorunu yaşar mı diye deney yapmışta olurum. Zaten Türkiye'de yaşıyoruz canımızın değeri yok diye düşünüyorum.

Canına sen değer biçersin dost, yaşadığın ülke değil. 20 sigarayla tiryakilik başlayabilir. Zaten 20 sigara ile tiryakilerin hislerini anlayamazsın. 20 sigara ile ölmezsin de. Yani git aç bir dizi filan izle, çok boş vaktin var gibi.

Anime tiryakisi ol mesela.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı