Çözüldü 1 passoligten 3 bilet alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

polat2141

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepimizde Passolig kartı var ama daha gelmedi. Ben 3 bilet alsam diğerlerine verebilir miyim?
Verebiliyorsam nasıl yapılıyor bilgisi olan var mı?

Çözüm
En altta transfer engel diyor hocam. Yasak mı şimdi bu maç için?
Normalde Passo nun kendi uygulamasında bu şekilde transfer yapılması mümkün ama klüp engel getirdiyse bir şey diyemem. Ben kendim de çokça transfer yapmışımdır veya arkadaşlar benim için yapmıştır. Ama görünen bu maçlık Kocaelispor yasak getirmiş.
Arkadaşlar hepimizde Passolig kartı var ama daha gelmedi. Ben 3 bilet alsam diğerlerine verebilir miyim?
Verebiliyorsam nasıl yapılıyor bilgisi olan var mı?
Passo uygulamasında hesap açıp aldığınız biletleri TC ile arkadaşlarınıza aktarabilirsiniz. Sonrasında maça gir seçeneğine tıklayıp çıkan barkodu gişelerde okutup maça giriş yapabilirsiniz.

Passolig kartına fiziksel olarak gerek yok. Mobil uygulama üzerinden giriş yaparak biletlerinizi alıp yine aynı uygulamadan biletlerim kısmında gişede barkod okutarak geçebilirsiniz.

Yok onu biliyorum. Şu an arkadaşlarıma atabilir miyim yani?

Son düzenleyen: Moderatör:
En altta transfer engel diyor hocam. Yasak mı şimdi bu maç için?
Normalde Passo nun kendi uygulamasında bu şekilde transfer yapılması mümkün ama klüp engel getirdiyse bir şey diyemem. Ben kendim de çokça transfer yapmışımdır veya arkadaşlar benim için yapmıştır. Ama görünen bu maçlık Kocaelispor yasak getirmiş.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-07 110955.JPG
    56,6 KB · Görüntüleme: 23
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…