Normalde Passo nun kendi uygulamasında bu şekilde transfer yapılması mümkün ama klüp engel getirdiyse bir şey diyemem. Ben kendim de çokça transfer yapmışımdır veya arkadaşlar benim için yapmıştır. Ama görünen bu maçlık Kocaelispor yasak getirmiş.En altta transfer engel diyor hocam. Yasak mı şimdi bu maç için?
Passo uygulamasında hesap açıp aldığınız biletleri TC ile arkadaşlarınıza aktarabilirsiniz. Sonrasında maça gir seçeneğine tıklayıp çıkan barkodu gişelerde okutup maça giriş yapabilirsiniz.Arkadaşlar hepimizde Passolig kartı var ama daha gelmedi. Ben 3 bilet alsam diğerlerine verebilir miyim?
Verebiliyorsam nasıl yapılıyor bilgisi olan var mı?
Passolig kartına fiziksel olarak gerek yok. Mobil uygulama üzerinden giriş yaparak biletlerinizi alıp yine aynı uygulamadan biletlerim kısmında gişede barkod okutarak geçebilirsiniz.
Passo uygulamasında hesap açıp aldığınız biletleri T.C. İle arkadaşlarınıza aktarabilirsiniz. Sonrasında maça gir seçeneğine tıklayıp çıkan barkodu gişelerde okutup maça giriş yapabilirsiniz.
Arkadaşlarınız da uygulamaya üyeyse atabilirsiniz.Yok onu biliyorum. Şu an arkadaşlarıma atabilir miyim yani?
Arkadaşlarınız da uygulamaya üyeyse atabilirsiniz.
Normalde Passo nun kendi uygulamasında bu şekilde transfer yapılması mümkün ama klüp engel getirdiyse bir şey diyemem. Ben kendim de çokça transfer yapmışımdır veya arkadaşlar benim için yapmıştır. Ama görünen bu maçlık Kocaelispor yasak getirmiş.En altta transfer engel diyor hocam. Yasak mı şimdi bu maç için?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.