1 PCI-e girişli PSU ile 2 PCI-e girişli RX 580 nasıl çalıştırılır?

Normalde RX 580'ler sadece tek bir 8 pin girişine sahip olur, ancak Powercolor Red Devil gibi üst düzey bazı modeller nadiren 8+6 olabiliyor.

PSU markasını sormadım ekran kartı markasını sordum hocam.
Çok pardon hocam yanlış anladım, sanırsam msi rx580 8gb gp oc versiyon en azından satıcı öyle dedi

RX 580 için yeterli. İşlemci nedir ? Eskiyse darboğaz yapabilir.
İşlemciyle alakalı bir durumum yok hocam ekran kartına güç gitmiyor şu an 🙏🏻

Çok pardon hocam yanlış anladım, sanırsam msi rx580 8gb gp oc versiyon en azından satıcı öyle dedi

İşlemciyle alakalı bir durumum yok hocam ekran kartına güç gitmiyor şu an 🙏🏻
Evet hocam siz de gidip bilmeden en yüksek güç tüketen RX 580 modelini almışsınız valla :D
Bence bu durumda en mantıklı çözüm PSU değiştirmek. Dönüştürücüyle olacak iş değil çünkü, pek sağlıklı olmuyor öyle.

Evet hocam siz de gidip bilmeden en yüksek güç tüketen RX 580 modelini almışsınız valla :D
Bence bu durumda en mantıklı çözüm PSU değiştirmek. Dönüştürücüyle olacak iş değil çünkü, pek sağlıklı olmuyor öyle.
Gerçekten mi 😔 ben sadece arkadaşıma danışarak aldım bilmiyordum...

Eğer 8+6 pinlik modelse 500W bir PSU, RX 580 için sınırda olur. Çünkü bu modeller normalden farklı olarak çok daha yüksek watt çekebiliyor eğer switch Silent değil OC moddaysa.
PSU modelide bu konuda belirleyici oluyor. 12 V kanalından 450 ve daha altını veriyorsa sorun yaşayabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı