1 Puan uyarıdan fazladan ceza

• Konuyu başlatan Yadro
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 578

Yadro

Decapat
Merhaba sevgili Technopat adminleri sizlerden bir ricam var. Bir yazım hatası yaptım (Evet, 50 şart.) Yazdım ve 1 puan uyarı aldım. Yaklaşık 7 günlük bir ceza aldım. Tamam benim hatam sıkıntı yok dedim. Ardından diğer gün kuralları bilmeden, okumadan yeni bir hesap açtım. Çoklu üyelik nedeniyle 1 uyarı daha aldım. Tamam benim sorunum dedim geçtim. Diğer gün Technopat'a girmememe rağmen aynı moderatör 1 puan uyarı daha verdi. Gün gün uyarı atarak cezamı 10 güne çıkardılar. 10 gündür konu açamıyorum, moderatörlerden şikayetçiyim üst yetkililerin incelemesi rica olunur.
Ayrıca 1 puan uyarıya 7 gün ceza fazla değil mi sizce?

Manuel olarak kontrol edebiliyoruz, bazı durumlarda sistem uyarıyor. Bazen de üyeler şüphelenip raporluyor.
Suphelenme derken?
Aldığınız ceza sayısı arttıkça belirli bir noktada aldığınız ceza daha yüksek olur.
Mesela 5.-10. uyarı gibi.

Ayrıca ceza süresi yaptığınız şeye göre de değişir.
Ceza sayısı nasıl değişiyor hocam?

Ceza sayısı nasıl değişiyor hocam?
Hortlatmasan güzel olurdu :D

Ceza sayısı değişmiyor da cezanın boyutu değişiyor diyelim. Belirli bir hatayı çok yaptıkça o hatadan aldığın uyarının süresi artıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı