1 saat sonra FPS 60'dan 10'a düşüyor

Honor506

Hectopat
Daha fazla  
Oyun oynarken yaklaşık 1 saat sonra 60 değerlerinde olan FPS 10 küsurlere kadar düşüyor. Yine aynı zamanda oyun esnasında 80 derecede olan bilgisayarım bu FPS düşüşünden sonra oyundayken 60 derece hatta 50 küsurlere kadar düşüyor. Önceden oyunda 80 derecede olan bir bilgisayarım bu değerlere düşmesi bana anormal geldi. Sorunun neyden kaynaklı olduğunu anlayamadım.

İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-9300HF
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1650
Ram: 16 GB
İşletim Sistemi: Windows 10
512 GB SSD

Lenovo IdeaPad L340 Gaming 81LK003FTX Notebook​

Genellikle Warzone, GTA 4, Hitman Absolution, ETS 2, Portal 2 gibi oyunlarda sorun yaşıyorum.
Low ayarlarda oynuyorum.

İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-9300HF
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1650
Ram: 16 GB
İşletim Sistemi: Windows 10
512 GB SSD

Lenovo IdeaPad L340 Gaming 81LK003FTX Notebook​

Genellikle Warzone, GTA 4, Hitman Absolution, ETS 2, Portal 2 gibi oyunlarda sorun yaşıyorum.
Low ayarlarda oynuyorum.
Bilgisayar ısınmadan dolayı güç kesiyor. Bu durumun adı throtter. Bakım yaptırıp macun değişimi , tozların temizlenmesi , laptop için soğutucu altlık almak vs gibi sıcaklıkları düşürecek şeyler yapabilirsin. Bu sorunu tamamen çözmenin bir yolu yok malesef.

Bilgisayar ısınmadan dolayı güç kesiyor. Bu durumun adı throtter. Bakım yaptırıp macun değişimi, tozların temizlenmesi, laptop için soğutucu altlık almak vs gibi sıcaklıkları düşürecek şeyler yapabilirsin. Bu sorunu tamamen çözmenin bir yolu yok maalesef.

Sağ olun hocam. Çözümleri deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı