1 saat uyuyunca 1 gün geçmiş gibi hissetmek

Dün sabah bayağı hastaydım. Sonra 2'de yattım rüyamda bir gün geçmiş gibi hissettim ve 3'te kalkınca da saat sanki bana yediymiş gibi geldi. Gün boyu saate hiç bakmamıştım. Rüyamda hatta o günün devamını görmüştüm. Bu bana neden oldu?
Normal bir şey mi?
Anlatım biçimim için özür dilerim pek bir şey hatırlayamıyorum. Sanki o zamanki hafızam silinmiş gibi hissediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı şey bende de oluyor. Okuldan gelince yorgunsam az bir şey kestiriyorum ve 6-7 gibi uyandığımda güneş hala batmadığı için sonraki sabaha uyanmış gibi hissediyorum.

1 saat iyiymiş yine, bir keresinde 10 dakika uyumuştum. Saat 16:30 ile 16:40 arasıydı. Uyanır uyanmaz takvime, saate bakmıştım. Nasıl derin uyumuşsam artık!

Gündüz uyumaya ve kısa uyumaya alışık olmayınca böyle olması normal.

1 saat iyiymiş yine, bir keresinde 10 dakika uyumuştum. Saat 16:30 ile 16:40 arasıydı. Uyanır uyanmaz takvime, saate bakmıştım. Nasıl derin uyumuşsam artık!

Gündüz uyumaya ve kısa uyumaya alışık olmayınca böyle olması normal.
Anneannem olsa kerahet vakti uyuma yavrum derdi. :LOL:

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı