İdrar yapmamış gibi hissetmek

İskeletor BEY

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bazen idrarım geliyor gibi hissediyorum ama yapmaya çalıştığımda çok az yapabiliyorum. Sadece su içtiğimde rahat yapabiliyorum ve bazen yaptıktan sonra hâlâ birazını yapmamışım gibi hissediyorum. Hastanede idrar tahlili vereceğim ancak tecrübelerinize dayanarak soruyorum: Sizce önemli bir şey midir, yoksa sadece üşütmüş olabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, bazen idrarım geliyor gibi hissediyorum ama yapmaya çalıştığımda çok az yapabiliyorum. Sadece su içtiğimde rahat yapabiliyorum ve bazen yaptıktan sonra hâlâ birazını yapmamışım gibi hissediyorum. Hastanede idrar tahlili vereceğim ancak tecrübelerinize dayanarak soruyorum: Sizce önemli bir şey midir, yoksa sadece üşütmüş olabilir miyim?

Aynı şey benim de başıma geldiği oluyor genelde çok su içince oluyor bende kendi kafama göre şöyle yorumladım içtiğim suyun bir kısmını atıyorum diğer kısmı ise daha bağırsaklara ulaşmadığı için rahat hissedemiyorum tuvalet ihtiyacım var gibi geliyor.

İdrar yolu iltihabı var herhalde benim de başıma geldi suyu bol iç temiz beslen.

Günlük su alımı miktarını tamamlıyor musun hacım? Terlemen fazla olunca su tüketimini arttırman lazım, özellikle de şu yaz aylarında.

@İskeletor BEY üroloji polikliniğe randevu al idrarını tam boşaltamadığını ve su içip mesaneyi doldurduktan sonra yine biraz idrar kaldığını söyle doktor gerekli testleri yapacaktır. Üroflowmetri idrar tilt ve idrar kültür testi en son ürodinamiye girmen gerekebilir belki nörojen mesane olma ihtimali vardır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı