1 Sene Ban Mümkün Mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Technopat İstihbarat Teşkilatı (TİT) sayesinde başka forumlarda sürekli burayı gömdüğünü görüyorum ama hemen hemen her gün yeni bir hesap açmaya çalışıyor.

Merak ediyorum, neden?
Sebepsiz yere banlandığı ve moderatörler adil davranmadığı için başka forumlarda sizi gömüyor. Peki banlanmasının sebebi nedir?

Haklısınız

Off bu çok iyiydi.

Yemin ediyorum aklımı okumuşsunuz, bin yaşayın.

Sebepsiz yere banlandığı ve moderatörler adil davranmadığı için başka forumlarda sizi gömüyor. Peki banlanmasının sebebi nedir?
Testi başarıyla geçtiniz. Ömür boyu PiluX kullanma fırsatına hak kazandınız. Tebrik ederim

Yahu adam bir dalga geçildi diye alınganlıktan "ben bırakıyorum" diye rüzgar yaptı, sonra da geldi aldığı cezaları bahane edip, yok buranın moderatörleri çok katı, yok o şöyle yaptı, bu böyle yaptı diye sızlandı. Ya arkadaşım, senin çektiğini burada herkes çekiyor, ama gelip de yarın bir gün övdüğü forumu başka bir yerde dövmüyor. Hem sen değil miydin daha dün "Bu kadar güzel ortam oluşturduğu için yönetime teşekkürler" diyen?

Çevresindeki insanları sadece kendi çıkarları için kullanmaya çalışan bir insan kendisi, şu an herhangi bir arkadaşı okuyorsa bu yazdığımı ondan uzak dursun, tavsiyemdir. Ayrıca kendisi orada burada forumu kötüleyip, ona rağmen yeniden burada hesap açmaya kalkıyor, tam bir komedi. Kedi uzanamadığı ciğere, pis der.

Biz görüyoruz kendisini diğer forumlarda.

Moderatörlük dağıtmasın bazı kişilere aman dikkat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…