1 sene iPad ile idare edilir mi?

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Sınav senemdeyim. Bu sene telefonun olmayacak. Bende istemiyorum. Bilgisayarımı satıp üzerine az da koyup iPad almak istemiyorum. Seneye yeni bilgisayarda alacağım çünkü. Diyorum ki iPad 2. nesil 12.9 inç alayayım. Wi-Fi + celluar alayayım. Sabah 9 gece 11 dershanedeyim zaten. İhtiyacım olduğunda kullanırım. Mantıklı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınav senemdeyim. Bu sene telefonun olmayacak. Bende istemiyorum. Bilgisayarımı satıp üzerine az da koyup iPad almak istemiyorum. Seneye yeni bilgisayarda alacağım çünkü. Diyorum ki iPad 2. nesil 12.9 inç alayayım. Wi-Fi + celluar alayayım. Sabah 9 gece 11 dershanedeyim zaten. İhtiyacım olduğunda kullanırım. Mantıklı olur mu?
Çok az kullanıcaksın büyük ihtimalle bütçe el verirse alınır ama şimdiden bilgisayarı alıp ihtiyacın olduğu zaman da kullanabilirsin hem seneye ugrasmazsın

O zaman alınabilir Samsung kalemli modelleri var güzel hemde fiyat performans onlara da bakabilirsin
Apple düşünüyorum. Çünkü telefon yanımda olmayacak. iCloud ile tüm bilgilerin iPad’de olması gerekiyor. Elimde Apple Pencilde var. Hediye geldi bana. Seneye ekosistem olarakta kullanırım.

Ipad 2. nesil alacağına Samsung FE'lere bak.
Samsung neden istemediğimi belirttim.

Apple düşünüyorum. Çünkü telefon yanımda olmayacak. iCloud ile tüm bilgilerin IPad'de olması gerekiyor. Elimde Apple Pencilde var. Hediye geldi bana. Seneye ekosistem olarak da kullanırım.

Samsung neden istemediğimi belirttim.

O zaman kafana yatan modeli alabilirsin çünkü şu an ne alsan 1 sene idare eder hatta uni de bile kullanılır

O zaman kafana yatan modeli alabilirsin çünkü şu an ne alsan 1 sene idare eder hatta uni de bile kullanılır
iPad Pro 2. Nesil işimi görür gibi. İşlemcisi fena değil. Ekranı çok güzel. 120 Hz’de var. Alsam zarar edeceğim bir modelde değil. Şahsen ben böyle düşünüyorum. Siz ne düşünürsünüz hocam?

Bence Galaxy Tab A7 alabilirsin derslerde kullancakmışsın zaten ders için iyi tablet bende var ekranıda büyük çift hoparlörüde var.
Ama o tabletten oyunlarda iyi performans bekleme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı