1 sene mining yapılmış RTX 3070 aldım

11 dakikalık stress testinde %71'i geçmedi. Sıcaklık maksimum 69 dereceydi.

1440p 8xmsaa açık şekilde stress testi yaptım değerler fotodaki gibi.
Normal testin 10dk olarak nasıl ayarlayabileceğimi bulamadım.

Kıbrıs'ta aldım.
Sorun gözükmüyor hocam hayırlı olsun normal sıcaklıklar.

Son düzenleme:
Merhaba,

300$' a 1 sene hiç durmadan mining yapılmış ekran kartı aldım. (Evga Zotac Gaming Holoblack RTX 3070)

Ekran kartını alıralmaz sadece toz temizliği yapıp sistemime taktım.

Kartın bios sürümünü ve çalışma frekanslarını kontrol ettim ve orjinaldi.

2 gündür ağırlıklı olarak World of Warcraft oynuyorum(en az 3 4 saat) herhangi bir donma veya ısınma problemi yaşamadım.

1080p ve 1444p FuMark Test Sonuçların ilişikte bulabilirsiniz.
Fumark sonuçları normal midir? Sizin önerebileceğiniz testler var mıdır?

Ayrıca sizin Sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olabilirim.

iyi günler.

Tekrar merhaba,

Ekran kartıma temizlik yapmamıştım, kartı açtım, önce yumuşak bir diş fırçası ile devrelerin ve fanların üzerindeki tozu temizledim. Ardından Kontak temizleyici ile kartın üzerindeki kirli devreleri temizledim. Cooler Master "Mastergel Pro" Termal macun uygulayıp kartı topladım.

Açıkçası Sıcaklıklarda bu kadar fark olacağını düşünmediğimden (ve biraz da üşendiğimden) kartın üzerinde derinlemesine bir temizlik yapmamıştım. Temizlikten önce 71 72 derecede tamamladığım ekteki testleri 61 derecede bitirdim ani ısınmalar vs de ortadan kalktı.

1 hafta oldu ve kartla şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım.

Tekrar merhaba,

Ekran kartıma temizlik yapmamıştım, kartı açtım, önce yumuşak bir diş fırçası ile devrelerin ve fanların üzerindeki tozu temizledim. Ardından Kontak temizleyici ile kartın üzerindeki kirli devreleri temizledim. Cooler Master "Mastergel Pro" Termal macun uygulayıp kartı topladım.

Açıkçası Sıcaklıklarda bu kadar fark olacağını düşünmediğimden (ve biraz da üşendiğimden) kartın üzerinde derinlemesine bir temizlik yapmamıştım. Temizlikten önce 71 72 derecede tamamladığım ekteki testleri 61 derecede bitirdim ani ısınmalar vs de ortadan kalktı.

1 hafta oldu ve kartla şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım.
Şimdiye kadar bir sorun yaşadınız mı hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı